Individual14xxx Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 (edited) Bun chit ca iau warn sau plm , ati observat ca daca scieti itanimulli.com (illuminati.com scris invers) te duce la siteul nsa.gov? , nu am nici o legatura cu luminatia astea habar nu am ce sant. Edited June 17, 2013 by Individual14xxx Quote
malsploit Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Intreaba-l pe google. O sa iti explice ca e o "farsa". E un domeniu care face redirect. E posibil sa fi stiut si sa faci pe prostul.itanimulli.com Whois - it an i mull i - Who.is Quote
yoyois Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 (edited) ai reinventat roata! Ai grija conspiratorule! Sa te uiti noaptea sub pat, ca sa nu te calce o masina plina cu agenti secreti!!! Ai grija descoperirea ta poate duce la distrugerea internetului si, eventual, la lansarea bombei cu aniti-plutoniu (antimaterie nucleara) care va distruge rasa Iluminata ce locuieste in soare ...Revenind: E Veche faza. Probabil cineva face redirect...Muie NSA (nu are legatura cu topicul) Edited June 17, 2013 by yoyois Quote
TheTime Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Eu ma bucur ca a aparut acest topic. Este dovada clara ca exagerati pana la absurd cu toata povestea cu NSA care va spioneaza copilul si pisica. Quote
Individual14xxx Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 plm , am zis ca nu stiu nimic de luminati puli , btw nici de nsa nu m-am interesat , dar nush ce plm de signature de pe hf ma dus pe illuminati.com Quote
Alin01 Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Razi tu razi harap-alb,da maine-poimaine iti bate F.B.I.-ul la usa.Ai grija ce mai descoperi !!. B-) Quote