kav_detox Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 (edited) Datorit? faptului c? nu mai am timp nici s? respir, am decis s? scap de acest site ?i s?-l ofer spre vânzare sau la ceva schimburi convenabile.NumeWGL - World Gamers League. Domeniul are vechime 4 ani, din 2009, când a fost înregistrat prima oar?. Numele domeniului este excelent, un motiv în plus constituindu-l num?rul caracterelor: 3Extensie domeniu.roVechime4 aniLimb?Scriptul original este în englez?, dar eu l-am tradus în român? în propor?ie de 95%. Exist?, în principal, un singur fi?ier care con?ine toate cuvintele valabile pe site, aranjate si ordonate, astfel încât s? schimba?i oricând textele. Ave?i ambele fi?iere la dispozi?ie (englez? / român?)IstorieWGL a luat fiin?? în anul 2009, atunci când un grup de tineri cu poten?ial a decis s? ofere publicului pasionat de jocuri posibilitatea confrunt?rii pe baza unui sistem bine pus la punct ?i calculat. La acea vreme, scriptul pe care l-am cump?rat dispunea de mai multe resurse necesare, dar avea ?i multe buguri ?i erori. Cu toate acestea, site-ul s-a bucurat de o larg? r?spândire, iar pasiona?ii de jocuri, în special FIFA, s-au adunat pe site în num?r mare. Cu timpul, lucrurile au evoluat, dar nu în interesul nostru, astfel c? scriptul a suferit modific?ri, iar problema major? la acea vreme o constituia acordarea punctajului, care era dereglat?. Neavând nicio posibilitate, am decis s? abandon?m proiectul pe o perioad? nedeterminat?. Lucrul acesta a dus, într-un final, la pierderea traficului ?i închiderea site-ului.Acum, în 2013, am decis s? relu?m proiectul. Am f?cut toate demersurile necesare pân? am pus site-ul pe picioare: reînnoinrea domeniului, achizi?ionarea unui script licen?iat f?r? buguri ?i erori, achizi?ionarea unei teme premium, traducerea site-ului în limba român?, ad?gurarea platformei phpbb ca forum ?i implementarea sistemului de înregistrare (datele de înregistrare / logare sunt valabile ?i pentru forum, iar dac? cineva se înregistreaz? pe site este automat înregistrat ?i pe forum), înfrumuse?area site-ului prin design ?i multe altele. Din lips? de timp, am decis s?-l oferim spre vânzare.Detalii:Printre altele, site-ul are urm?toarele func?ii:+ sistem ladder (competi?ii)+ sistem turnee+ profil pentru membri+ profil pentru echipe+ pozi?ionarea jucatorilor prin puncte XP+ pozi?ionarea echipelor prin puncte XP+ înregistrarea prin platforma phpbb+ casu?? chat pentru fiecare competi?ie+ link-uri c?tre re?ele sociale+ op?iunea de a pl?ti pentru a juca+ op?inea de ad?ugare / ?tergere / utilizare credite+ traducere în limba român?+ 2 teme (1 este premium!)+ multe altelePoten?ialSite-ul are un poten?ial mare. În primul rând, numele domeniului este unul vechi ?i scurt, din 3 caractere. În al doilea rând, sistemul ladder f?cut de cei de la EliteLadders este UNIC în România. Singurele site-uri legate de FIFA ?i competi?ii sunt, în general, de cupe, dar niciunul nu are sistem ladder. Poten?ialul de populare este foarte mare, întrucât mul?i doresc s? vad? ceva nou. Sunt mul?i juc?tori de FIFA (?i nu numai) în România care a?teapt? un site cu un sistem bine pus la punct.BONUSCine va avea ocazia s? cumpere site-ul, va primi gratuit urm?toarele lucruri:+ domeniul campionate.org (exp. 29 septembrie 2013)+ un tricou personalizat WGL - http://i.imgur.com/zGuV2bP.jpg+ logo-uri, psd-uri, imagini legate de WGL+ webhost gratuit (dac? îl cump?ra?i pân? în data de 20 a lunii respective)+ pagin? Facebook - https://www.facebook.com/pages/World-Gamers-League/391538624276187+ cont Google AnalyticsAlte detalii privind func?ionarea site-ului ?i a sistemelorWGL sau contacta?i-m?Pre?189 EUR, negociabil. Se accept? ?i schimburi pentru a mai diminua din pre? sau ceva s?-l compenseze pe tot.Modalit??i de plat?Paypal / transfer bancar / bani în mân? (Br?ila, eventual ?i Gala?i)ContactPM Edited June 17, 2013 by kav_detox Quote
EAdrian Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Exist? o cre?tere uria?? a membrilor acumula?i din trecut (2009) pân?-n prezent....nu-mi vine s? cred câ?i membri sunt... aproape 0 Quote