phynx Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Salut RST. Am ?i eu nevoie de un logo bun pentru stickere, site etc. Înfiin?ez cu ni?te prieteni un club de drift. Avem numele Drift Infantry. Presupun c? ?tie toat? lumea ce presupune drifting.. M? gândeam la nume cu ni?te urme de cauciucuri.. Sau numele pus lâng? o ma?in?.. Care ave?i timp ?i sunte?i într-o oarecare m?sur? pasiona?i de acest fenomen, m? pute?i ajuta? Va rog din suflet. Clubul v? fi înfiin?at luna viitoare. Quote
sebywarlord Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Succes cu clubul,din ce oras sunteti? Quote
Active Members SynTAX Posted June 18, 2013 Active Members Report Posted June 18, 2013 Organizati intalniri? Quote
daNNy.bv Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 o incercare mai puscata.daca vrei PSD sa iti modifici dupa bunul plac sa-mi zici//edit pe alb se vede bine Quote
phynx Posted June 18, 2013 Author Report Posted June 18, 2013 Gecko în?eleg ce vrei s? spui.. Dar acum la început vrem mai mult pentru stickere de pus pe ma?ini.. Nu un logo care s? r?mâne ?i în care s? investim ?i bani. Syntax o s? fie ?i întâlniri, dar mai întâi trebuie s? se strâng? mai mul?i membri.. Pentru început avem o expunere destul de buna. Unul din membri apare ?i în videoclipul lu Puya klandestin (ursule? alb). Se observa ?i numele clubului pe ma?in?.. E un proiect destul de complex. Unul din membri particip? ?i La evenimente de drift. Mul?umesc celorlal?i pentru efortul depus la logo. Quote
mariuss615 Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 (edited) Un simplu text cred c? este cel mai ok. Edited June 18, 2013 by mariuss615 Quote
GarryOne Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Un simplu text cred c? este cel mai ok. Un logo nu ar terbui sa presupuna doar un simplu text. Quote
mariuss615 Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Un logo nu ar terbui sa presupuna doar un simplu text.Corect, dar pentru un club auto asta se poart?... cel pu?in eu numai asta v?d pe toate ma?inile. Quote