Guest Nemessis Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Ne cerem scuze pentru timpul in care site-ul nostru nu a mai functionat dar au existat unele complicatii cu domeniul si a trebuit sa schimbam adresa dupa cum bine vedeti si sa ne asiguram un hosting stabil, de incredere si mult mai securizat decat pana acum.RST va suferi o schimbare majora a continutului si se va baza mult mai mult pe partea de securitate.Vor fi inlaturate topicurile ce pot fi interpretate ca ajutor pentru cei ce vor sa faca frauda (cum ar fi paginile de scam).Nu va mai exista niciun fel de prezentare a site-urilor sparte. Oricine va posta asa ceva va primi avertisment sau ban fara discutii.Cei ce vor posta numele RST pe site-uri sparte vor primi ban fara discutii.Va aparea sectiunea in limba engleza intr-o versiune completa, unde pot fi dezbatute problemele intr-o limba internationala pentru a aduce utilizatori din intreaga lume.Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru faptele savarsite in mod independent de catre userii acestui site. RST nu este si nu va fi un teren de joaca pentru nimeni si scopul acestui site nu este sa fie recunoscut prin razboaie copilaresti pe net.Vor mai fi modificari majore in timp, ce vor avea loc dupa discutia cu intregul grup de moderatori si administratori.Multumiri domnului Popa pentru generoasa donatie si lui Spiry pentru cumpararea domeniului. Quote
cein Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 la fel si eu. IN sfarsit.foarte buna prezentarea pentru : new beggining Quote
Smiley Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Nici nu ai idee de cand asteptam sa reveniti . Ma bucur f mult ca ati revenit si sper sa nu mai fie prea multe probleme pe parcurs . BFt in continuare ! Quote
tw8 Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Dragut sa va vad din nou in picioare. Sper sa ne gasim si noi cat mai curand host, pentru ca pe 3xforum, viata e un adevarat chin :roll:. Quote
Guest Nemessis Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 De ce nu cereti ajutorul membrilor? In loc sa se certe si sa se faca "n00bi" si "l4m3ri" ar putea sa dea fiecare 50.000 si v-ati lua un hosting foarte bun. Quote
Pastilatu' Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Eh fiecare dupa posibilitati ...acuma deh .. unu sa aibe si el acolo niste e-gold sa ia un domeniu si un hosting hai sa fim serioshi .. fie .. wellcome back rst ! Quote
Pastilatu' Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 right ....dar se stie ...nu fiti fomisti ca foamea va baga la parnaie bajeti ! ashea asta ashea ca SFAT ! peace up ! luv thug from me ! Quote
d3light Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 kw3rln tradu-mi si mie ce ai scris acolo Quote
kw3rln Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ma Duc La Beut [ in 30 min ] Amu imi pare rau de sticlele de vin pline cu apa de pe dulap Inca o mai ramas vecini datori cu beutura .. pana imi doneaza un membru RST cateva casete de bere Quote
katmai Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Welcome BACK !!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote
kw3rln Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Va rog sa-i anuntati si pe ceilalti sa afle ! O sa dau si eu un mass mail cand rezolv cu provideru Quote
!_30 Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Chiar ma intrebam cand o sa reveniti . Imi citi insa mailu si aflai de voi Multa bafta in continuare ! :wink: Quote
dranaxum Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Si asa se intra in legalitate... hmm reminds me of myself when i was a bit younger.Intr-adevar ce e in sange ramane in sange si am ramas in domeniul securitatii insa m-am axat pe critografie ceea ce mi-e mi se pare fain.Nu multi intra pe domeniul asta din cauza ca de la un anumit nivel incepi sa vezi legatura mate cu info si se opresc cand se intra foarte mult in matematica. ex: se folosesc functii bijective, injective pentru anumiti algoritmi de criptare. and this is just the beginning.Anyway voi va puteti axa si pe asta dar si pe programe de genul : hmm let's say firewalls. Da, da, sunt interesante mai ales daca cineva ar face unul cu un mic (mare) AI.Sau hai sa zicem decompilatoarea. Ar fi interesant de facut dar necesita intr-adevar cunostinte solide despre compilatoare si cum lucreaza ele.Oricum ar fi, pe orice v-ati axa succes! Quote
moubik Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 dranaxum, sa stii ca si pe mine ma pasioneaza criptografia. daca postezi ceva sunt mari sanse sa fiu interesat Quote
gopo Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 welcome back RST ! daca e vreo problema pot dona si eu 100.000 [10 ron] asta in cazul in care vreti .. si imi spuneti cum sa procedez . Am tot asteptat sa se redeschida RST si acum cred ca nu o sa mai fie probleme . Inca o data Welcome Back ! Quote