culay Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 Salut, am nevoie de un script pentru traffic exchange gen hitleap.comFunctii Register/LoginSubmit URL [ in submit sa se poate adauga doar clipuri youtube, si sa fie functie sa adauge fiecare pentru cate secunte are nevoie de traffic exchange, si o limita de 10 minute maximu sistemu sa fie o pagina /traffic-exchangeSi aici sa fie un buton " start " sau ceva de genu si cand un membru apasa start sa-i deschida automat pop in browser cu linkurile adaugate in sistem din functia submit url si o functie un timer ceva sa detecteze cat a fost deschis pop-ul, daca a ramas deschis cat v-a cere sistemul sa il crediteze Sistemu de credit pe secunde, daca v-a fi un site adaugat de user si cere 150 de secunde sa viziteze site-ul atunci dupa ce deschide pop ul pentru 150 de secunde sa i se adauge automat in cont 150 de secunde, sper ca intelegetiCel mai bine uitati-va la HitLeap - The Quality Traffic Exchange vreau aproape exact ca asta doar ca cu cateva mici modificari, si nu vreau asa complex, multe functii care au cei de la hitleap eu nu am nevoie .add me skype: blk_culay sau pm sau reply cu pret, cel mai mic pret v-a castiga proiectul Quote
JohnyCNAM Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 50$My skype: johnycnamSau daca ai ceva bun pentru mine il fac si gratis. Quote
SecurityRecord Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Am eu un script foarte performant ce se potriveste cerintelor tale, il vand pentru pretul de 30$. Lasa-mi un mesaj privat in cazul in care esti interesat. Quote
EAdrian Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Nu-mi dau seama cum lucra?i voi pentru 30-50$ Quote
SecurityRecord Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 @EAdrian Ce lucru mai exact? Sa uploadez o arhiva de cativa MB pentru 30$? Mie unul imi convine. Quote
EAdrian Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 @EAdrian Ce lucru mai exact? Sa uploadez o arhiva de cativa MB pentru 30$? Mie unul imi convine.Nu m? refeream strict la tine"Sau daca ai ceva bun pentru mine il fac si gratis."Nu este de munc? 1, 2 ore s? faci a?a ceva. "îl fac" înseamn? c?-l iei de la zero, nu s? schimbi câteva linii de cod ?i drepturile de autor ?i spui c? tu l-ai f?cut, nu? Quote
culay Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 Dupa partea mea poate fie facut si de basescu si voi sa copiati numa cat timp e exact ce am eu nevoie nu conteaza pentru mine absolut deloc cat ati lucrat sau de unde il aveti Quote
CristianRoflmao Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Dupa partea mea poate fie facut si de basescu si voi sa copiati numa cat timp e exact ce am eu nevoie nu conteaza pentru mine absolut deloc cat ati lucrat sau de unde il aveti Ma jur ca sunteti lenesi cu un search pe google gaseati scripturi cacalau:Mofos.comBrazzers.comMore :Redtube.com 1 Quote