The.Legend Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Salut tuturor. Eu sunt The.Legend. Îmi cer iertare de acum dac? voi face vreo gre?eal? gramatical? (cu toate c? ur?sc din suflet oamenii agrama?i, dar s? gre?e?ti o dat? sau de dou? ori este omenesc), dar scuza mea principal? este aceea c? nu sunt român. Ce pot spune despre mine? C? sunt o persoan? înfometat? de cunoa?tere. Am studiat un timp îndelungat chimia, fizica, religia, biologia, geografia, domeniul ?tin?ific, psihologia, ?i multe altele întrucât s? îmi formez o idee general? asupra oric?rui lucru ce ne înconjoar?. Dar ca s? fiu în concordan?? cu tema acestui forum, mai pot spune c? am o experien?? de peste 8 ani în penetrarea securita?ii ?i a ingineriei sociale. Prietenii îmi spun deseori c? sunt o enciclopedie ambulant?. Asta nu trebuie s? sune a fiind o laud?, dar dac? o percepe?i în acest mod v? aduc la cuno?tin?? c? nu m? atinge cu absolut nimic critica celor din jurul meu (real sau virtual), doar dac? au dreptate. O s? v? întreba?i de ce am f?cut aceast? precizare... mul?i dintre voi. Pentru c? în decursul a câtorva zile am observat pe acest forum c? sunte?i foarte mul?i negativi?ti, invidio?i, unii chiar f?r? scrupule. Dar nu sunt eu în stare s? judec pe cineva.Toate acestea fiind spuse, v? doresc s? ave?i o zi pl?cut? în continuare, ?i sper s? nu v? plictisit citind a mea introducere. 1 Quote
say3er. Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Chiar daca ca nu esti roman asa cum spui tu,te descurci excelent ! Bine ai venit. Quote
The.Legend Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 Chiar daca ca nu esti roman asa cum spui tu,te descurci excelent ! Bine ai venit.Mul?umesc. Ce voiam s? î?i spun este c? nu e lucru de ignorat gramatica limbii tale materne. Neglijen?a are repercusiunile ei. Quote
m1dst1k Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Salut si bine ai venit. Sa speram ca o sa te simti fain pe aici si vei invata sau daca poti vei ajuta . Sedere placuta ! Quote
HiDinjection Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Bine ai venit!In sfarsit unu cu toate mintile acasa si nu a completat formularul ala de player de cs ) Quote
The.Legend Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 Este r?u dac? v? mira?i doar când vede?i o persoan? ca mine. Sunt perfect normal. Nu am nimic special. Încerca?i s? g?si?i o modalitate de a îi elimina pe cei care sunt aici cu alte scopuri înafar? de cel al cercet?rii securit??ii, hacking-ului. Este prea mult? libertate. Sunte?i prea în?eleg?tori cu cei care un limbaj infect, sau fac trolling.Pe nici o comunitate de hacking care se respect? nu o s? întâlni?i a?a ceva. Îmi cer scuze din nou dac? am întors pe dos principiile cuiva. Quote
StoNe- Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Si la ce concluzie ai ajuns in legatura cu religia, in acest timp indelungat?Bine ai venit. Quote
The.Legend Posted July 2, 2013 Author Report Posted July 2, 2013 (edited) În leg?tur? cu religia am ajuns la concluzia c? este o form? de manipulare, fiind una din cele mai vechi metode de acest gen din toate timpurile. ?i de ce sus?in acest lucru? Dac? o s? privim pu?in în trecut o s? observ?m c? aceste pove?ti care sunt spuse de secole, nu pot fii aprobate de cineva 100% sau invers, dezmin?ite, deoarece nu avem cum s? prob?m.Dar putem face o scurt? leg?tur? între marile religii ale lumii. S? preciz?m ca?iva zei: Horus, Krishna, Attis, Jesus, Mithra, Dionysus. Dac? îi vom studia pe to?i ace?tia o s? afla?i cu stupoare c? au extrem de multe lucruri în comun ?i anume ale lor demult apuse povestiri istorice?ti. Pute?i s? v? convinge?i vizualizând aceast? imagine de AICI.To?i cei mentiona?i adineori au fost n?scu?i dintr-o mam? virgin?, pe data de 25, to?i au înviat dup? 3 zile, au avut câte 12 discipoli. ?i multe altele. Deci pe scurt au fost inventate sau preluate dup? alt model bine întemeiat.Singurul lucru caruia îi dau dreptate ?i cred în el este credin?a. Nu ai nevoie de un zeu. Nu ai nevoie de anumite ritualuri. Nu ai nevoie de absolut nimic ca s? dovede?ti cât e?ti de credincios. E?ti doar tu ?i con?tiin?a ta interioar?.O entitate superioar? tot exist? deoarece nu pot fii explicate o mul?ime de lucruri. Mul?i o s? vin? s? m? contrazic? spunând c? m? în?el pentru c? ?tiin?a nu a g?sit înc? un r?spuns plauzibil. Dar sunt mai mult decât sigur c? nu se vor g?si r?spunsurile la anumite întreb?ri vreodat?. Sfatul meu este s? fi?i credincio?i c? nu ave?i nimic de pierdut. Religia este creat? pentru a dezbina popoarele. Edited July 9, 2013 by The.Legend Quote
EAdrian Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Am ?i eu o întrebare... de pe ce forum dai copy » paste? Quote
The.Legend Posted July 2, 2013 Author Report Posted July 2, 2013 (edited) Am ?i eu o întrebare... de pe ce forum dai copy » paste?Î?i mul?umesc c? îmi oferi respectul cuvenit ?i apreciezi timpul pierdut scriindu-?i ale mele gânduri. Edited July 2, 2013 by The.Legend Quote
EAdrian Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Î?i mul?umesc c? îmi oferi respectul cuvenit ?i apreciezi timpul piedut scriindu-?i ale mele gânduri.Com'oon... în loc s?-mi r?spunzi la întrebare, tu-mi citezi sloganuri de pe ma?ini... Quote
The.Legend Posted July 2, 2013 Author Report Posted July 2, 2013 Din reply-ul anterior, ?i-am dat de în?eles într-un mod indirect ?i cu bun sim? c? nu am copiat de niciunde nimic. Dac? ai vreo îndoial? te invit s? la?i un link aici. În caz c? faci doar trolling, evit?-mi orice apari?ie pe acest forum. S? ai o zi frumoas?. Quote
qwerty12 Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Referitor la zeii aceia care s-au nascut pe data de 25 decembrie..unde scrie pe ce data s-a nascut Hristos? Quote
Hannibal. Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Referitor la zeii aceia care s-au nascut pe data de 25 decembrie..unde scrie pe ce data s-a nascut Hristos?Ce nationalitate esti tu? Si ce religie? Pe cat se serbeaza Craciunul la crestini?Duceti-va ba dracu..daca nici atata lucru..da-o in pula mea de treaba..ON: Bine ai venit The.Legend. Quote
qwerty12 Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Ba pe data aia se serbeaza...dar nu se stie pe ce data s-a nascut ...Unde dq ai vzt tu date concrete despre data ??Au recunoscut si preotii ca nu se stie data exacta!! Quote
The.Legend Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 (edited) Ba pe data aia se serbeaza...dar nu se stie pe ce data s-a nascut ...Unde dq ai vzt tu date concrete despre data ??Au recunoscut si preotii ca nu se stie data exacta!!?i eu pot s? spun c? s-a n?scut pe 21 iunie. Asta nu înseamn? c? dac? am spus doar eu, e adev?rat. Trebuie s? fie ceva majoritar. Se ?tie c? s-a n?scut pe data de 25 decembrie în Betleem. Ziua lui de na?tere era serbat? în acea?i dat?. Lumea ?tia pe vremea aceea acest lucru. Dar cum am zis adineaori, poate fi doar o poveste pentru a manipula.În orice caz, s-a dezvoltat prea mult acest subiect. Ar fi mai bine s? îl incheiem. Dac? ave?i ?i alte întreb?ri, ar fi bine venite. Edited July 19, 2013 by The.Legend 1 Quote
Castiel Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Bine ai venit ! Sper sa ne intelegem . Quote
Cifre Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Ar fi timpul sa nu mai aberati (EAdrian) ar fi timpul sa faci o mica schimbare in comportamentul tau. Esti un nimic daca incerci sa pari mai interesant de cat esti. Nu vreau sa imi comentezi post-ul dar sincer sa fiu nu sunt singurul de pe acest forum care crede ca esti penibil intelegi?! Daca vrei respect nu astepta sa iti cada din cer la fiecare post de rahat pe care il faci, eu stiu ca tu vrei asa sa ai mai multe post-uri acolo sa ajungi si tu pe la cultu betivilor... dar nu este chiar metoda dorita de cei de pe aici.. Oricum ...ON: Legend am mai vorbit cu tine si mi-ai lasat o parere buna despre tine acum totul depinde de tine cum o sa fi mai departe. Si cu asta vreau sa iti zic sa traiesti si un calduros bun venit! Quote
VaD_SuNeTe Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Ar fi timpul sa nu mai aberati (EAdrian) ar fi timpul sa faci o mica schimbare in comportamentul tau. Esti un nimic daca incerci sa pari mai interesant de cat esti. Nu vreau sa imi comentezi post-ul dar sincer sa fiu nu sunt singurul de pe acest forum care crede ca esti penibil intelegi?! Daca vrei respect nu astepta sa iti cada din cer la fiecare post de rahat pe care il faci, eu stiu ca tu vrei asa sa ai mai multe post-uri acolo sa ajungi si tu pe la cultu betivilor... dar nu este chiar metoda dorita de cei de pe aici.. Oricum ...ON: Legend am mai vorbit cu tine si mi-ai lasat o parere buna despre tine acum totul depinde de tine cum o sa fi mai departe. Si cu asta vreau sa iti zic sa traiesti si un calduros bun venit!EAdrian ?i Castiel fac posturi numai s? se afle în treab?(posturi de maintuiala) On: Welcome on RST. Quote
666BLODAS666 Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Imi vine sa borasc ardeii copti pe care i-am mancat astazi cand vad saluturi gen : "Buna The.Legend! ", "Buna 8g438g48g !" , "Buna h4x0rrulz!". Sunteti penibili, defapt aceasta categorie este penbila, pentru ca un "hacer" sanatos la cap nu s-ar prezenta, ca sa nu dea de banuit. Quote
EAdrian Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 (edited) Ar fi timpul sa nu mai aberati (EAdrian) ar fi timpul sa faci o mica schimbare in comportamentul tau. Chiar m? gândeam ast?zi s? fac o schimbare în comportament... îns? nu ?tiu ce culoare s? aleg.Esti un nimic daca incerci sa pari mai interesant de cat esti.î?i comentez eu mai târziu la ?irul ?sta de cuvinte...Nu vreau sa imi comentezi post-ul dar sincer sa fiu nu sunt singurul de pe acest forum care crede ca esti penibil intelegi?!Dac? voiai s? nu mai comentez, îmi puteai da un mesaj privat ?i acolo te l?sam s? plângi pe um?rul meu drept....?i... la faza cu penibilitatea... probabil pentru tine internetul este tot ce ai iar dac? cineva te consider? penibil, te arunci de la geam. Pe mine unul m? doare-n pul? de tine ?i de ceilal?i care au un sentiment asem?n?tor ?ie.Daca vrei respect nu astepta sa iti cada din cer la fiecare post de rahat pe care il faci, Da ai dreptate, nu ar trebui s? mai comentez la toate posturile de rahat.eu stiu ca tu vrei asa sa ai mai multe post-uri acolo sa ajungi si tu pe la cultu betivilor... dar nu este chiar metoda dorita de cei de pe aici..?tii o pul?...EAdrian ?i Castiel fac posturi numai s? se afle în treab?(posturi de maintuiala) On: Welcome on RST.Eu în?eleg c? vrei s?-?i aperi pizda dar sincer acum, ce rost are postul t?u? Edited July 19, 2013 by EAdrian Quote