Kabron Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Pentru ca am observat in ultimul timp ca se discuta tot mai mult despre PPD/CPA/CPC, IM mai exact, am considerat ca este cazul sa apara si postul acesta. Multi dintre voi cautati diferite website-uri(exemple: cleanfiles, cashdollars, etc, ati inteles ideea), website-uri ce de foarte multe ori nu accepta aplicatia si sunteti dezamagiti. Sfatul meu este sa lucrati direct cu cpalead.com aveti oferte de ales(inclusiv free download!!!), alegeti in functie de tara, content locker, download locker, exit traffic, etc. Pentru cei care doresc sa se inscrie: click me Da, link-ul este cu reffer! Cu ocazia asta vreau sa ramana topicul on, sa putem discuta mai multe. Prezentare video: Quote
CristianRoflmao Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Da dar daca te prind cu content fake pula bani din cont si adio cont fara nici o ezitare .Pe retelele PPD este aceptat dar pe CPA cam rar ca te baneaza si adio bani Quote
FarSe Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Iti iei ban cu 2 zile inainte de plata. True fucking story. Quote
Bolovanus Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 deci CPA si IM in general => cpalead, nu?? Quote
0x416c6578 Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 CPA = Cost Per ActionPPD = Pay Per DownloadLa CPA poti implementa metode diferite, de genu content locker si link locker, astfel esti platit pentru alte actiuni nu doar pentru downloaduri. Quote
CristianRoflmao Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 deci CPA si IM in general => cpalead, nu??Nu e adevarat,CPA se face cu survey-uri,completare de survey-uri si IM se face cu vanzari,afiliere,sales etc. Iar legat de PPD/CPA , PPD ia ofertele de la CPA. Quote
Vlachs Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Nu e adevarat,CPA se face cu survey-uri,completare de survey-uri si IM se face cu vanzari,afiliere,sales etc. Iar legat de PPD/CPA , PPD ia ofertele de la CPA.CPA = Cost per actionIn CPA sunt mai multe tipuri de oferta - signup/trial/purchase/install/survey si tot asa Quote