robercy Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Maine vine bacu si la matematicaMa gandeam ca poate unii membrii R.S.T ne poate ajuta maine.Cine se pricepe la matematica si poate sa rezolve exercitiile la mate si sa le posteze , ma refer exact cum se afiseaza pe internet.Asa intram si noi aici si vedem rezolvarile
romanu Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 unii membrii R.S.T ne poate ajuta maine.cat iei la romana?
romanu Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 intre 5 si 6 presupun eu cred ca iti tatueaza astia 4 pe frunte
Active Members SynTAX Posted July 2, 2013 Active Members Report Posted July 2, 2013 In primu rand, tu crezi ca poti intra pe forum cand dai bacul? In al doilea rand, oare cine crezi ca-si pune pielea la bataie pentru tine? Si in ultimul rand, pune mana pe invatat... pentru toamna.
Matt Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Maine vine bacu si la matematicaMa gandeam ca poate unii membrii R.S.T ne poate ajuta maine.Cine se pricepe la matematica si poate sa rezolve exercitiile la mate si sa le posteze , ma refer exact cum se afiseaza pe internet.Asa intram si noi aici si vedem rezolvarile Ai topic in pula mea special pentru bacalaureat. https://rstforums.com/forum/70453-baaaac.rst Sper sa pici !
daNNy.bv Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Matt ce rau esti. in topicu ala se cam abureste. Ajunsese chat la un moment dat.
Matt Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 In topicul ala s-a vorbit despre limba romana.Nu se poate vorbi tot acolo si despre geografie / informatica / matematica ?? Trebuie alt topic ? Dupa ce ca moare forumul de foame mancand doar off-topic , daca facem cate un topic pentru fiecare materie , ce zici ajunge ca Dragusanca ?