Jump to content

robercy

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by robercy

  1. @Matt scrie OFF-TOPIC ?...atunci ce mai comentezi? sa faci post ? cred ca 1,103 i-ai facut numai cu reply-uri inutile.
  2. The X-Men send Wolverine to the past to change a major historical event that could globally impact man and mutant kind. YT: https://www.youtube.com/watch?v=zCbesRNKc3o
  3. Mai mult de 4-5 euro nu ia de pe telefon , daca ati fost atenti asa de curiozitate cnd intrati pe survey-ul acela pe undeva pe acolo scrie si cat costa.
  4. Ma scuzati atunci pentru Link dar cred ca nu se supara nimeni ca sta 5 secunde
  5. robercy

    Salut

    Welcome to R.S.T
  6. robercy

    Salut

    Nume: George Stoica Imagine:
  7. Este elev la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I
  8. Ceva metode cum sa scapam de survey ?
  9. @Skribul222 stii ca daca cineva care a primit invitatie de la tine face ceva grav (spamm , injurii , etc) iti baneaza si tie contul.
  10. In tocmai pentru unu ca mine care nu am de intretinut nimic , decat sa-mi incarc cartela si iesit in oras cu iubita sau cu baietii merge.
  11. Maine vine bacu si la matematica Ma gandeam ca poate unii membrii R.S.T ne poate ajuta maine. Cine se pricepe la matematica si poate sa rezolve exercitiile la mate si sa le posteze , ma refer exact cum se afiseaza pe internet. Asa intram si noi aici si vedem rezolvarile
  12. Imi facusem si eu CLD identic mai putin designu era prea urat ala cu rosu si am imbunatatit cu clasicul negru fondul si scrisul verde
  13. O fii "marele" Xardas . CLD cand il instalai ii trimitea autorului programului ip-ul tau + ca aveai si tu serverul instalat.
  14. Nu a mai avut buget pentru a plati domeniu @DetoX descarca radmin , este cam acelasi lucru
  15. Nu am treaba cu asa ceva. Multumesc
  16. Nu este al meu .Il folosesc pentru upload fara sa stau sa dau nu stiu ce click-uri si tot asa , l-am gasit pe net
  17. @Gecko ce vrei sa spui? @qwerty12 Multumesc!.
  18. Nikname: RoBercy Locatie: n/a Varsta:18 Tara:Romania Y!M: jhon.curtis990 Probabil unii ma cunosc sunt ceva mai vechi dar nu am mai fost activ , daca mai stiti site-ul HellSoft (scuzati publicitatea dar nu mai exista site-ul) Imi place sa invat ceva nou si pentru ca nu am mai activat in acest domeniu sunt gata sa incep de la 0 si sa invat multe lucuri folositoare Cu stima si respect Bercy , Don Bercy
  19. @chrisbuuren uitate mai atent ca spune si in ce e cryptata.
  20. Munca la inceput ,iar dupa munca vine si rasplata.
  21. Cum sa faci bani cu dreamcash Buna astazi o sa va prezint o metoda cum sa faci bani pe net cu dreamcash pentru cei care nu stiu dreamcash este un site care plateste pentru un unpload intre 0.60$ si 13$ pe 1 download. Pe acest site va unploadti ceva inportant si le ditribuiti link-u la prieteni,facebook,youtube,torente si ei dau pe ele dar daca vor sa descarce ce ai incarcat tu trebuie sa conpleteze un survey un chestionar oricare dintre cele 6 sau 7 si dupa ce gata sa bage numarul de telefon si sa trimita sms asa fac ei bani. Aveti grija ca sa puteti face bani trebuie sa adaugati linku pe mai multe siteuri asa ca o sa va arat cateva metode cum sa faci. Pentru inregistrare:Click aici Referal link fara referal: http://dreamcash.org/index.php Metoda 1- YOUTUBE Aceasta este calea cea mai usoara pentru a incepe. Deci poti sa incepi dar asigurate ca ai un cont de youtube. Apoi trebuie sa te axezi pe o nisa (sa spunem ca vei urca doar hack-uri). Exemplu: 1. Cautam pe Google un hack, sa spunem hack messenger 2. Il descarcam si il urcam pe dreamcash 3. Cautam pe youtube numele hackului nostru adica hack messenger,(sigur gasiti ceva cand e vorba de hack chiar daca nu se potriveste in totalitate cu ce aveti voi,nu conteaza doar sa va faceti descarcari) 4. Cu ajutorul lui INTERNET DOWNLOAD MANAGER sau orice program aveti voi descarcati video-ul, urcam video-ul pe contul nostru de youtube, la descriere puneti asa "Free hack download: linkul de dreamcash scurtati linkul cu ad.fly sau orice site de scurtat " si cam atat. Pentru cei care nu au vizite pe youtube pot cauta un trafic exchange pentru youtube, de exemplu "viewnet" , iti faci cont si aduci 1000 de vizualizari sa urce in topul cautarilor. Acum, ca o statistica, pentru 10 video asa urcate/zi, faci cam 500-800$/luna (statistica mea) Metoda 2 - TORRENT Aceasta este cea mai populara metoda, dar putin mai dificila si inca un pont: daca nu aveti internet bun nu are rost sa o folositi. Exemplu: 1. Intram pe site-uri de filme noi si descarcam cateva 2. Arhivam un film si il parolam 3. Facem un txt unde punem parola si o urcam pe dreamcash 4. Mai facem un txt scriem cam asa "Download password => linkul de download din dreamcash sub link scrieti cv frumos in engleza sa incurajati omul sa descarce txt-ul cu parola" 5. Mai facem o arhiva unde punem arhiva parolata si txt-ul unde se afla linkul de download 6. Facem un torrent cu arhiva ce contine arhiva parolata cu filmul si txt-ul cu linkul de download 7. Urcam torrentul pe site-uri de torrent cum ar fi www.kat.ph . Urcati minim 2 filme bune pe zi si o sa aveti venit 700-1000 $/luna.
×
×
  • Create New...