Jump to content

robercy

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

robercy last won the day on June 29 2013

robercy had the most liked content!

About robercy

  • Birthday 02/08/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robercy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. @Matt scrie OFF-TOPIC ?...atunci ce mai comentezi? sa faci post ? cred ca 1,103 i-ai facut numai cu reply-uri inutile.
  2. The X-Men send Wolverine to the past to change a major historical event that could globally impact man and mutant kind. YT: https://www.youtube.com/watch?v=zCbesRNKc3o
  3. Mai mult de 4-5 euro nu ia de pe telefon , daca ati fost atenti asa de curiozitate cnd intrati pe survey-ul acela pe undeva pe acolo scrie si cat costa.
  4. Ma scuzati atunci pentru Link dar cred ca nu se supara nimeni ca sta 5 secunde
  5. robercy

    Salut

    Welcome to R.S.T
  6. robercy

    Salut

    Nume: George Stoica Imagine:
  7. Este elev la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I
  8. Ceva metode cum sa scapam de survey ?
  9. @Skribul222 stii ca daca cineva care a primit invitatie de la tine face ceva grav (spamm , injurii , etc) iti baneaza si tie contul.
  10. In tocmai pentru unu ca mine care nu am de intretinut nimic , decat sa-mi incarc cartela si iesit in oras cu iubita sau cu baietii merge.
  11. Maine vine bacu si la matematica Ma gandeam ca poate unii membrii R.S.T ne poate ajuta maine. Cine se pricepe la matematica si poate sa rezolve exercitiile la mate si sa le posteze , ma refer exact cum se afiseaza pe internet. Asa intram si noi aici si vedem rezolvarile
  12. Imi facusem si eu CLD identic mai putin designu era prea urat ala cu rosu si am imbunatatit cu clasicul negru fondul si scrisul verde
  13. O fii "marele" Xardas . CLD cand il instalai ii trimitea autorului programului ip-ul tau + ca aveai si tu serverul instalat.
  14. Nu a mai avut buget pentru a plati domeniu @DetoX descarca radmin , este cam acelasi lucru
×
×
  • Create New...