Byte-ul Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Am mai vazut prin unele semnaturi si posturi mai vechi linkuri catre rstcenter.comNu puteti face sa se inlocuiasca automat rstcenter cu rstforums?Parca se poate face acest lucru din styles sau ceva de genu.Admin CP>Styles & Templates>Replacement Variable Manager Quote
Nexas Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Ti-e greu sa faci tu replace? poate va reveni rstcenter.com .. Pui oamenii sa faca mii de queries pentru tine.:? Quote
Byte-ul Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 Ti-e greu sa faci tu replace? poate va reveni rstcenter.com .. Pui oamenii sa faca mii de queries pentru tine.:? Ce mii de queries? Exista optiune in vbulletin pentru asa ceva. Quote
yoyois Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Si adica eu nu mai pot spune:"imi e dor de rstcenter.com cum era" ca se schimba automat?Why da' fuc ai face asa ceva? Se stie ca rstcenter s-a mutat pe rstforums. Aceiasi Marie cu alta palarie. Quote
Cifre Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Pentru cei care mai gasesc in link-uri/semnaturi/google post-uri sau altceva unde ca href este rstcenter puteti foarte simplu sa schimbati rstcenter cu rstforums daca chiar vreti sa vedeti acel topic/post intelegi?Ca e rstzone, rstcenter, rstforums sau ceva ce a fost inainte rst-ul ramane unic oricum ar fi! Quote
wtf123 Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Am mai vazut prin unele semnaturi si posturi mai vechi linkuri catre rstcenter.comNu puteti face sa se inlocuiasca automat rstcenter cu rstforums?Parca se poate face acest lucru din styles sau ceva de genu.Admin CP>Styles & Templates>Replacement Variable Managerintri in %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hostssi pui89.45.193.183 rstcenter.com Quote