massakruu Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Salut. Azi am fost la RDS sa vad daca post sa ma angajez pe timp de vara. Femeia aia de la RDS mi-a zis ca pot sa ma angajez in comercial. Intrebare stupida: Cum adica comercial? Ce trebuie sa fac? 1 Quote
yoyois Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 De ce doame iarta-ma nu ai intreabat-o pe ea?Nu era mai simplu?AnyWay mi se pare mai ok sa lucrezi ca freelancer/work on demand. Sa faci munca la cine cere. (cand vrei tu, fara program). Quote
massakruu Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 Vanzari, reclama... ce tine de money.Vanzari cred ca inchei contracte. Dar reclama? Bat din poarta in poarta si le zic daca vor net si TV de la RDS? Quote
ben20 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Iti zic io ce e iti da o foaie in mana si te trimite in jungla si zice vino cu 101 contracte semnate ca iei 19 mil bonus evident tzeapa Quote
Alin01 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Esti platit pe comision : adica cate contracte faci la fata locului atata primesti.Nu conteaza daca te trimite la mama ciorilor,sau daca stai de dimineata pana seara.Iar daca respectivul client isi face contractul la firma,tu nu obtii nimica. Quote
JohnyCNAM Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Si nu ai un salariu stabil plus comisioane, doar comisioane? Quote
Alin01 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Ultima data cand am fost la ei nu ti se facea carte de munca.Acum poate s-au mai schimbat lucrurile. Quote
ben20 Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Mai bine muncesti ceva pe net , parere mea , cand or sa vina caldurile alea mari si tu la 2-3 esti pe drumuri ... Quote
massakruu Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 Mai bine muncesti ceva pe net , parere mea , cand or sa vina caldurile alea mari si tu la 2-3 esti pe drumuri ...pfff.. La ce te referi prin munca pe net? Daca te referi la PPD si chestii de genu asta fac in jur de 50$ pe luna dar nu e de ajuns. Ai dreptate cu caldura dar n-am ce sa fac, altundeva nu gasesc de munca. Quote
ben20 Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Mc pare low life , dar mediu curat racorica.. stress mult.. Quote
SecurityRecord Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Apuca-te de invatat, invata programare, invata design, invata orice crezi tu ca te va ajuta in viitor si in ce poti pune pasiune. Banii adevarati nu se fac din PTC-uri si alte chestii din astea, ala e maruntis pentru copii de 14 ani care n-au bani de o inghetata. Citeste si acest articol a lui Gecko si o sa vezi. Quote