corsair Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 pt. cei interesati, aveti aici o lista cu siteuri care au programe bug bounty. nu stiu care din ei e serios, asa ca nu ma injurati daca vreunul e tepar si nu plateste am cativa tovarasi care s-au inscris la unele programe si totul a mers ok pana acum. asa ca, cum va e norocul. spor! Quote
dirtycash Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 pt. cei interesati, aveti aici o lista cu siteuri care au programe bug bounty. nu stiu care din ei e serios, asa ca nu ma injurati daca vreunul e tepar si nu plateste am cativa tovarasi care s-au inscris la unele programe si totul a mers ok pana acum. asa ca, cum va e norocul. spor!Cele de-acolo sunt postate aici... Toate. Quote
RoEx Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 https://rstforums.com/forum/67996-lista-site-urilor-care-au-un-program-bug-bounty.rst Quote
corsair Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 @dirtycash si @RoEx mersi de corectura. da, ar fi trbuit sa dau mai intai un search ca sa nu vin cu dubluri. Quote