DigitalCode Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Am luat bacu', si ma gandesc ca in continuare, sa merg tot pe informatica. Pe ce ramura de informatica sa ma duc? La care sa am sanse pt un job.Multumesc Quote
Matt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 (edited) Pe ramura pulii.Aveti topic special pentru Facultate , acuma daca ati copiat toti la bac inseamna ca trebuie sa postati ca vreti la facultate de INFORMATICA ?Nu asa ajungeti "hascheri".// Edited July 14, 2013 by Matt Quote
Birkoff Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 la ce facultate vrei, nu conteaza... un angajator se uita prima oara la experienta si apoi la studii... daca dai un cv de 2-3 pagini plin cu experienta (portofoliu) si scrii ca nu ai decat 8 clase, crezi ca pe angajator o sa il deranjeze? Te va angaja imediat ca stie ca esti bun la ce are el nevoie (singura problema va fi la acte, neavand facultate de profil in acte o sa apari ca muncitor necalificat sau operator calculator, nicidecum programator/pen tester)... cum suna "muncitor necalificat cu 1000 euro salariu Quote
JohnyCNAM Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Deci te poti duce la facultatea de, ..... stai asa, zici ca ai luat bacul? Bravo tie.Dute la politehnica. Quote
DigitalCode Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 Matt, nu doresc sa ajung hasker, este de lucru, si doar putini, din cati suntem aici pe forum, se pot numara pe degete, chiar ii putem numi hackeri. Restul, daca au facut un deface, or aflat o parola de mess, gata, suntem hackeri In plus, la bac, am avut inspectii, asa ca faza cu copiatul, nu prea a decurs bine. Nu m-am bazat pe copiat, m-am bazat pe ce am avut in cap. Informatica in liceu a fost aiurea, daca vrei sa inveti ceva, trebuie sa o faci acasa, la liceu, doar te invata sa o programezi pe ana, in rest, nimic. Birkoff, mersi de sfat, la fel si celorlalti. Ai dreptate. Quote
Nytro Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 M-am chinuit degeaba sa scriu: https://rstforums.com/forum/70576-facultati-de-informatica.rst Quote
Matt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Matt, nu doresc sa ajung hasker, este de lucru, si doar putini, din cati suntem aici pe forum, se pot numara pe degete, chiar ii putem numi hackeri. Restul, daca au facut un deface, or aflat o parola de mess, gata, suntem hackeri In plus, la bac, am avut inspectii, asa ca faza cu copiatul, nu prea a decurs bine. Nu m-am bazat pe copiat, m-am bazat pe ce am avut in cap. Informatica in liceu a fost aiurea, daca vrei sa inveti ceva, trebuie sa o faci acasa, la liceu, doar te invata sa o programezi pe ana, in rest, nimic. Birkoff, mersi de sfat, la fel si celorlalti. Ai dreptate.Era doar un fel de a spune , nu te speria. Quote
pedala1 Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 (edited) du-te la politehnica, la automatica. Dar trebuie sa te tii de treaba Edited July 14, 2013 by pedala1 Quote