yoyois Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 (edited) Am inceput sa fac un mic website plin cu challengs care (sper eu) va vor amuza/ajuta sa va dezvoltati un spirit de hacker.Astept pareri (+ / -), eventuali parteneri etc.(odata cu zona access2 o sa introduc si un LFI si Advance SQLi) (Sistemul de hint-uri functioneaza).Three Zero Gamma by FCTIn stagiul actual ar trebui sa continuati pana vedeti textul "to be continue..."Solvers: - Edited July 17, 2013 by yoyois Quote
yoyois Posted July 17, 2013 Author Report Posted July 17, 2013 Rezolvat si nivelul 2.Codul e cam dezorganizat dar se poate rezolva.Am adaugat un source code disclosure si un SQLi ce trebuie exploatat.Pentru access III cred ca o sa fac o alta baza de date. Daca aveti sugestii/probleme/ati rezolvat challenge-ul...PS: Am cam ramas in pana de idei Quote
alinh0 Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 Postez si eu aici sa te scutesc de triple post:)) mi se pare ca vorbesti singur.ON:vezi ca la access zone 1 da 404. Quote
curiosul Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 M-am uitat putin aseara si ma mai uit si acuma ca tot seara e.La level am gasit doar atat:Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u524504470/public_html/level1.php on line 11 Wrong username or password! Mi-ar prinde bine un hint mai grosolan despre cum sa abordez situatia. Ziceai ceva de o sintaxa in hint. Este vorba de SQLi?PS: "Drag me around" ? Quote
VaD_SuNeTe Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 dami pm pentru un eventual partener. Quote
yoyois Posted July 18, 2013 Author Report Posted July 18, 2013 Mi-ar prinde bine un hint mai grosolan despre cum sa abordez situatia. Ziceai ceva de o sintaxa in hint. Este vorba de SQLi?PS: "Drag me around" ?Drag me around inseamna ca boxu-ul nu e fix cu e draggable.Cat despre level1. Am spus sa ca se rezolva prin bypass. E ceva de genul SELECT * FROM x where username='$y' and password='$z'...if($count==1)Ai la dispozitie 16 caractere sa faci SQLi bypass. (PS logati-va cu id=1 altfel va impotmoliti) Quote