ovidelu47 Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 (edited) Salut ,am achizitionat domeniul super-tutorials.net si vreau sa fac ceva cu el ca sta degeaba.Asa ca am ajuns sa caut un partener pentru a colabora.Cu ce vin eu:- Domeniu;Hosting (alegem amandoi fima de hosting si avem amandoi acces la tot) ; Ajut la promovarea site-ului ; ceva banii pentru hosting si alte nevoi ale site-ului pana scoate profit ; ajut la constructia site-ului + daca e nevoie de uploaderii pentru tutoriale am eu 2-3 oamenii care sunt de incredere ii cunosc personal deci nu sunt probleme cu ei.- Ideea mea este urmatoarea Sa facem un site gen tutorialevideo.info/videotutorial.ro si sa facem si un forum la site: ex. (forum.super-tutorials.net)Atentie ideea mea nu este definitiva deci partenerul poate veni si el cu alte idei sau imbunatatiri la ideea mea (hotaram impreuna totul).Cu ce sa vina partenerul:- Alte idei sau imbunatatiri la ideea mea- Cunostinte web (Sa stie sa lucreze cu platforme de genul phpbb;mybb;wordpress etc )- Sa fie un om de cuvant daca facem ceva sa facem ceva calumea- Sa cunoasca php/html si putin photoshop.Cum vom imparti profitul:- profitul va fi 50/50 atunci cand vom avea profit (dar daca partenerul a muncit mai mult binenteles ca va primi mai mult.)Cine doreste sa imi fie partener sa lase reply,mentionez ca sunt un om de incredere si de cuvant .Si partenerul va avea aceleasi drepturi ca si mine si acces orinde am si eu.Am uitat sa mentionez ca sunt major deci am peste 18 ani (am postat ca am fost intrebat de cineva prin PM daca am peste 18 ani) Edited July 20, 2013 by ovidelu47 Quote
Castiel Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Lasa-mi un pm cu id tau , cred ca am o idee . Quote
ovidelu47 Posted July 20, 2013 Author Report Posted July 20, 2013 Ti-am lasat id-ul prin PM daca mai este cineva interesat nu ezitati sa lasati repley. Quote
JohnyCNAM Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Eu pot sa fac videotutoriale.Add my skype: johnycnamStiu si putin photoshop si am experienta in wordpress. Quote
ovidelu47 Posted July 21, 2013 Author Report Posted July 21, 2013 Ti-am lasat PM ionutcristea astept sa imi raspunzi pana atunci altcineva daca se mai gaseste? Quote
I_love_M2G Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Daca ai lasa un id de Y!M , sau ceva... Quote
ovidelu47 Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 Inca caut partener cine doreste sa lase repley cat mai curand posibil. Quote
JohnyCNAM Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 johnycnam add me on skype.Am sters PMu din greseala nu mai stiu ce mi-ai zis. Quote
ovidelu47 Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 Mai este valabil lasa-ti Pm cu datele voastre de contact. Quote
ovidelu47 Posted September 3, 2013 Author Report Posted September 3, 2013 Rubaka nu ai mai raspuns nici prin PM nici pe messenger deci daca se ofera altcineva caut in continuare partener. Quote