Jump to content
ovidelu47

Parteneriat

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut ,am achizitionat domeniul super-tutorials.net si vreau sa fac ceva cu el ca sta degeaba.

Asa ca am ajuns sa caut un partener pentru a colabora.

Cu ce vin eu:

- Domeniu;Hosting (alegem amandoi fima de hosting si avem amandoi acces la tot) ; Ajut la promovarea site-ului ; ceva banii pentru hosting si alte nevoi ale site-ului pana scoate profit ; ajut la constructia site-ului + daca e nevoie de uploaderii pentru tutoriale am eu 2-3 oamenii care sunt de incredere ii cunosc personal deci nu sunt probleme cu ei.

- Ideea mea este urmatoarea Sa facem un site gen tutorialevideo.info/videotutorial.ro si sa facem si un forum la site: ex. (forum.super-tutorials.net)

Atentie ideea mea nu este definitiva deci partenerul poate veni si el cu alte idei sau imbunatatiri la ideea mea (hotaram impreuna totul).

Cu ce sa vina partenerul:

- Alte idei sau imbunatatiri la ideea mea

- Cunostinte web (Sa stie sa lucreze cu platforme de genul phpbb;mybb;wordpress etc )

- Sa fie un om de cuvant daca facem ceva sa facem ceva calumea

- Sa cunoasca php/html si putin photoshop.

Cum vom imparti profitul:

- profitul va fi 50/50 atunci cand vom avea profit (dar daca partenerul a muncit mai mult binenteles ca va primi mai mult.)

Cine doreste sa imi fie partener sa lase reply,mentionez ca sunt un om de incredere si de cuvant .

Si partenerul va avea aceleasi drepturi ca si mine si acces orinde am si eu.

Am uitat sa mentionez ca sunt major deci am peste 18 ani (am postat ca am fost intrebat de cineva prin PM daca am peste 18 ani)

Edited by ovidelu47