SecurityRecord Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Platesc Payza sau Paypal, cumpar minim 15$, maxim 600$, PM me cine are. URGENT! Quote
sebywarlord Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Tigan cibernetic ,m-a tepuit de 45 PMDovezi : Oke deci i-am dat un pm sa ma informez si eu ,cum sta treaba : Mi-a dat add pe mess si am vorbit,aveti toata conversatia aici: Dovada ca eu am trimis banii : Dovada ca el n-a trimis : Acum nu mai raspunde,se face ca nu vede ce ii scriu Oricum nu e prima teapa pe care o iau de la gunoi ca el ,dar nu i-am reportat,pe el l-am reportat pentru ca vreau ca utilizatorii rst-ului sa nu faca afaceri cu el , Quote
Brenin Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Scuze de offtopic, dar LOL @ tigan cibernetic ))Ar trebuii folosita mai des, se pare ca ciorile au inceput sa devina emancipati pe internet )) Quote
Reversal Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Sunt de acord cu seby,si eu am primit teapa de la acest "tigan cibernetic" Quote
CoxG Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 a incercat-o si cu mine azi .. nu i-a mers in schimb . banati mizeria asta de om . Quote
cacapishu1 Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 si eu am primit teapa de la acest tigan cibernetic . o sa revina cu alt user din pacate Quote
KohCGI Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 @cacapishu1 Si de ce nu ai raportat? Ca sa luam si noi, sau cum? Oricum, vad ca ID-ul era srecord_rst, si pe mine m-a tepuit de 100$ WMZ,daca stiam ca e membru aici il raportam. pacat. Quote
sebywarlord Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Mai e si carder Security Record: da vorbaret mai estiSebY2K: trag cafea pe nasSebY2K: mai are si efecte negativeSebY2K: https://rstforums.com/forum/72875-cumpar-wmz-pm-urgent.rstSecurity Record: am mai dat azi tepeSecurity Record: de vro 300 dolariSecurity Record: tu esti ultimu pe aziSecurity Record: asa, de finalSebY2K: eu is ultimu de pe rst cel putin de pe contu astaSecurity Record: pe rst in total am vro 5k$ dolari tepuitiSecurity Record: plus multe chestiiSecurity Record: servere etcSecurity Record: Security Record: de 1 an activezSecurity Record: ))SebY2K: SebY2K: tu nu ai vazut 200 dolari cash in viata taSebY2K: si tu imi vorbesti de 5kSecurity Record: eu eram RUTE am vandut la XSS-uri fake de am ruptSecurity Record: Security Record: cautaSecurity Record: si veziSebY2K: nu stiu cine-i ala Security Record: Security Record: tot pe rstSecurity Record: v-am pacalit cu xssurileSecurity Record: https://rstforums.com/forum/67920-xss-amazon-com.rstSecurity Record: ))SebY2K: nu ma ocupSecurity Record: si pe asta l-am vandutSecurity Record: cu 600Security Record: cicaSecurity Record: ))Security Record: serios sunteti o multime usor de pacalitSecurity Record: pe forumu alaSecurity Record: SebY2K: daca era o suma 100 dolari + SebY2K: nu-ti dadeam eu primulSebY2K: dar pentru 45SebY2K: facuti pe nimicSebY2K: am zis : ce cacatSecurity Record: pai cu 45 $ pe pm iau 4 carduri de ro , iau un televizor laptop dp emag ce pnmSecurity Record: se meritaSecurity Record: SebY2K: da ce sloboz,u cumperi cardul cu 11 dolari?Security Record: astea de europa atata e unuSecurity Record: 10-11$Security Record: plus checkSecurity Record: la 45 te ajungeSecurity Record: da se meritaSecurity Record: am nimerit carduri si cu 100 milioane si am luat o multime de chestii Quote
bodostyle Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Dati search din 3 in 3 ore la id-ul lui de mess sa ii aflati ip-ul + banati-l pe MAC .Sau lasa-ti-l cat timp mai are, ca nu mai are mult ( carder , cumpara din magazine din Ro pt Ro si el e din Ro = total fail ) Quote
wildchild Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Dati search din 3 in 3 ore la id-ul lui de mess sa ii aflati ip-ul + banati-l pe MAC .Sau lasa-ti-l cat timp mai are, ca nu mai are mult ( carder , cumpara din magazine din Ro pt Ro si el e din Ro = total fail )Ai VIP dac? ne faci un tutorial despre cum s?-l ban?m dup? MAC. Quote
bodostyle Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Ai VIP dac? ne faci un tutorial despre cum s?-l ban?m dup? MAC.Nu stiu eu , pe alt forum masxxxxs-haxxxs.info puteau interzice accesul pentru un MAC .Aveau Shoutbox deschis pentru userii noi inregistrati ,nevalidati si stiu ca,aveau posibilitatea de a bana pe MAC .Wonderx de acolo stie mai multe ,eu nu mai intru de ceva timp.Oricum ,poate oricine schimba MAC-ul , dar nu cred ca ii duce mintea chiar pe toti. Quote
Brenin Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Daca nu isi baga mintiile in cap, o sa fac public numele lui real, adresa, poze, prieteni, etc.Sper ca citeste asta, sa vada si elO zi buna Quote