bag.pula.in.ma-ta.M2G. Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Daca odata in viata ta mai dai la cineva warn/ban fara un motiv intemeiat doar din abuz de putere sa sti ca o sa ai rubrica ta pe acest forum la fiecare 10 min si ca sa inchei sa sti ca ma pis pe tine cu urina nu cu altceva.
nein Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 ratat te-o facut mamica ta! , el macar o facut ceva pe forumu asta , tu ce ai facut? , ai belit pula la cuc!
dekeeu Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Daca odata in viata ta mai dai la cineva warn/ban fara un motiv intemeiat doar din abuz de putere sa sti ca o sa ai rubrica ta pe acest forum la fiecare 10 min si ca sa inchei sa sti ca ma pis pe tine cu urina nu cu altceva.
Brenin Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Daca odata in viata ta mai dai la cineva warn/ban fara un motiv intemeiat doar din abuz de putere sa sti ca o sa ai rubrica ta pe acest forum la fiecare 10 min si ca sa inchei sa sti ca ma pis pe tine cu urina nu cu altceva.you need a good fuck
Active Members akkiliON Posted August 7, 2013 Active Members Report Posted August 7, 2013 Daca odata in viata ta mai dai la cineva warn/ban fara un motiv intemeiat doar din abuz de putere sa sti ca o sa ai rubrica ta pe acest forum la fiecare 10 min si ca sa inchei sa sti ca ma pis pe tine cu urina nu cu altceva.Just a child !
CacatLaCur Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Daca intri cu IP-ul tau real, ai toate sansele sa faca un disclose domnul M2G, si sa mai iei si ban IP... Sincer, nu iti doresc asta.
Byte-ul Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Acum se vede cati fani si cati pupincuristi are M2G
M2G Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 ti-am dat de 3 ori cartonas galben la care nu se cumuleaza punctele de avertismentti-am explicat sa nu mai faci offtopic si posturi inutile si am zis-o frumos. Imi dai reply si ma injuri. pai adio prietene.