Jump to content
kempactick

Cumpar paypal/euro orange

Recommended Posts

Posted

Faptul ca ai 60 postari pe forum denota cumva faptul ca "te cunosc " , sau te crezi foarte cunoscut ?

Iar , asa cum ti-am spus .. din moment ce ridici asemenea pretentii sa iti trimit si primul , am ajuns la concluzia ca nu mai sunt interesat de schimb , si ca reprezinta mai multe o "pierdere de timp" ... , reactia ta lasand sa se intelega foarte multe despre felul tau de a fi si la ce m-a puteam astepta de la tine ..( inclusiv sa nu mai trimiti banii ) ..

Si ca sa mai fac inca o precizare , tin sa te anunt ca am facut schimburi de sute de euro , fara probleme ... si ti-am zis pe unde sa cauti sa vezi ..

Nu vreau sa transform acest topic intr-o continua contrazicere cu tine..pentru ca cel putin mie nu imi "foloseste" si nu asta consider ca imi este nivelul .( poate altora care numarul de postari la da mai multe drepturi da..) , de aceea o sa inchei aici ...cei de pe forum putant doarte usor sa traga o concluzie privitoare la "caracterul si seriozitatea ta"..

Posted

Si ca tot vorbim de "vechime" pe acest forum "domnule kempactick " .. tin sa precizez ca am acest cont inca din prima luna a anului 2011 , dupa cum se vede ..asta inseamna in jur de 2 ani jumatate...ca sa iti faci o idee generala asa ..

Posted (edited)

"Faima , bani , rasa ta de roman prost si spurcat " , de aici inteleg multe...insa principalul lucru care poate fi inteles este ca esti un tip destul ( chiar foarte ) frustrat.. imi pare sincer rau pentru tine.. ( coborandu-ma putin la nivelul tau , dupa toate injuriile pe care mi le-ai adus , iti dau un sfat prietenesc de care sper sa tii cont... :" spanzurate-te , nu esti bun de nimic " ...

Si totusi sunt surprins , de faptul ca nimeni dintre Administratori sau userii cu o "reputatie" adevarata pe aici , nu isi exprima o parere asupra comportamentului tau... ( Insa oarecum de inteles , nimeni ne dorind sa intre in discutiile de "mahala" sau de "satra" pe care le creezi )

Edited by thetwie
Posted
cat "cacat" in topicu asta. Nu e fraza fara "cacat". Mare taraboi pentru 5 E.

Tu ce natie esti?

Depinde din partea cui "nu e fraza fara "cacat" ...ce natie este ? Cred ca ai tras si tu concluziile dupa toate postarile...

Eu nu am vrut decat sa atrag atentia asupra tipului cu "reputatie" extraordinara pe aici ..insa totul a degenerat ..si inevitabil am ajuns la nivelul "domnului" kempactick

Posted
Si ca tot vorbim de "vechime" pe acest forum "domnule kempactick " .. tin sa precizez ca am acest cont inca din prima luna a anului 2011 , dupa cum se vede ..asta inseamna in jur de 2 ani jumatate...ca sa iti faci o idee generala asa ..

Ce destept esti tu :)