kempactick Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 (edited) /// Ma pis pe ei. Edited July 8, 2014 by kempactick Quote
senchiu365 Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Ti-am trimis PM , te pot ajuta ... iti dau 7 - 7.5 PP si maxim 5 Cosmote . Quote
senchiu365 Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Si uite cum acest utilizator , cu o "mare vechime si reputatie pe rst" ne demonstreaza , mie si probabil celortalti membri ai comuntiatii , nivelul sau de "educatie" .. Merita respect ..El doreste sa fie ajutat , si pentru 60 postari pe forum , considera ca are tot dreptul si ca i se cuvine sa primeasca primul plata .. http://postimg.org/image/jt30ohefp/ Quote
kempactick Posted August 12, 2013 Author Report Posted August 12, 2013 (edited) ///Ma pis pe tine. Edited July 8, 2014 by kempactick Quote
senchiu365 Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Faptul ca ai 60 postari pe forum denota cumva faptul ca "te cunosc " , sau te crezi foarte cunoscut ? Iar , asa cum ti-am spus .. din moment ce ridici asemenea pretentii sa iti trimit si primul , am ajuns la concluzia ca nu mai sunt interesat de schimb , si ca reprezinta mai multe o "pierdere de timp" ... , reactia ta lasand sa se intelega foarte multe despre felul tau de a fi si la ce m-a puteam astepta de la tine ..( inclusiv sa nu mai trimiti banii ) ..Si ca sa mai fac inca o precizare , tin sa te anunt ca am facut schimburi de sute de euro , fara probleme ... si ti-am zis pe unde sa cauti sa vezi ..Nu vreau sa transform acest topic intr-o continua contrazicere cu tine..pentru ca cel putin mie nu imi "foloseste" si nu asta consider ca imi este nivelul .( poate altora care numarul de postari la da mai multe drepturi da..) , de aceea o sa inchei aici ...cei de pe forum putant doarte usor sa traga o concluzie privitoare la "caracterul si seriozitatea ta".. Quote
thetwie Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Si ca tot vorbim de "vechime" pe acest forum "domnule kempactick " .. tin sa precizez ca am acest cont inca din prima luna a anului 2011 , dupa cum se vede ..asta inseamna in jur de 2 ani jumatate...ca sa iti faci o idee generala asa .. Quote
kempactick Posted August 12, 2013 Author Report Posted August 12, 2013 (edited) //// Bat campii cu un idiot. Edited July 8, 2014 by kempactick Quote
thetwie Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 (edited) "Faima , bani , rasa ta de roman prost si spurcat " , de aici inteleg multe...insa principalul lucru care poate fi inteles este ca esti un tip destul ( chiar foarte ) frustrat.. imi pare sincer rau pentru tine.. ( coborandu-ma putin la nivelul tau , dupa toate injuriile pe care mi le-ai adus , iti dau un sfat prietenesc de care sper sa tii cont... :" spanzurate-te , nu esti bun de nimic " ...Si totusi sunt surprins , de faptul ca nimeni dintre Administratori sau userii cu o "reputatie" adevarata pe aici , nu isi exprima o parere asupra comportamentului tau... ( Insa oarecum de inteles , nimeni ne dorind sa intre in discutiile de "mahala" sau de "satra" pe care le creezi ) Edited August 12, 2013 by thetwie Quote
gafi Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 cat "cacat" in topicu asta. Nu e fraza fara "cacat". Mare taraboi pentru 5 E. Romanii prosti v-a place sa starniti cacatul, Tu ce natie esti? Quote
thetwie Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 cat "cacat" in topicu asta. Nu e fraza fara "cacat". Mare taraboi pentru 5 E. Tu ce natie esti?Depinde din partea cui "nu e fraza fara "cacat" ...ce natie este ? Cred ca ai tras si tu concluziile dupa toate postarile...Eu nu am vrut decat sa atrag atentia asupra tipului cu "reputatie" extraordinara pe aici ..insa totul a degenerat ..si inevitabil am ajuns la nivelul "domnului" kempactick Quote
Brenin Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Foarte amuzant totul. Mai ales kempactick Quote
thetwie Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Foarte amuzant totul. Mai ales kempactickAmuzant ? Cred ca penibil era un cuvand care descria mai bine situatia .. Quote
Brenin Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 amuzant ? Cred ca penibil era un cuvand care descria mai bine situatia ..'dooh Quote
Zatarra Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Si ca tot vorbim de "vechime" pe acest forum "domnule kempactick " .. tin sa precizez ca am acest cont inca din prima luna a anului 2011 , dupa cum se vede ..asta inseamna in jur de 2 ani jumatate...ca sa iti faci o idee generala asa ..Ce destept esti tu Quote
Eric Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Daca mai ai nevoie de exchangeri: 24change.com, wu2liberty.com , rchange.com , wm-center.es, xmlgold.eu . Cu toti am lucrat si sunt ok. 1 Quote