Configuration Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Scriu aici ca sa aflu si parerile altora despre un loc de munca .As vrea doar parerile legate de acest topic nu despre ce altceva as putea face. Program 24/48 , 7 milioane jumate +17 bonuri de 9 lei , pentru primul job .Astept pareri , mersi . Quote
Nytro Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Cum adica 24/48?Salariul cred ca esti mai mic decat minimul pe economie, nici nu cred ca e legal sa fie atat.Despre ce job e vorba? La Carrefour, Cora, Kaufland probabil e mai ok.In programare, pana si internship-urile sau part time-urile sunt platite de la 1000 RON in sus. Quote
Configuration Posted August 13, 2013 Author Report Posted August 13, 2013 24 de ore la munca , 48 acasa , este vorba despre paza si protectie la niste obiective foarte usoare. Quote
ZeroDoi Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Cum adica 24/48?24 de ore la munca si 48 de ore liber...... Quote
sebywarlord Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Nu se merita,stiu baieti care lucreaza 12-24 , 12 -48 , si castiga 800 ron pe lunaMai am un prieten care lucreaza la o benzinarie , lucreaza 24/72 si are 1100 ron pe luna ,24/48 e penibil,lucrezi prea mult Quote
TheTime Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Ca ce vei lucra acolo?Salariul mi se pare foarte mic, nu stiu in ce oras esti, dar cu siguranta nu te va ajuta prea mult. Gandeste-te ca la program de 24 de ore va trebui sa ai pachet la tine, poate o costumatie anume. Adica vei ajunge in situatia in care salariul nu iti va ajunge pentru cheltuielile pe care le presupune serviciul. Quote
Configuration Posted August 13, 2013 Author Report Posted August 13, 2013 inteleg, agent de paza .Am tot cautat de ceva timp dar nu am gasit nimic .. doar asta e cat de cat convenabil , toti banii calculati cu tot cu bonuri ar venii 9 milioane.. Quote
Birkoff Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 900 lei e penibil... mai bine inveti o meserie (networking, securitate, programare, service, design, tamplarie sau orice alta meserie care se cauta) si tot scoti 2-3000 lei pe lunaeu lucrez de acasa si tot fac minim 3-400 euro pe luna si nu ma stresez deloc, daca vreau sa ma stresez pot ajunge si la 2000 euro pe luna dar doar cand am nevoie neaparat de atatia bani... (bine nu zic sa faci ce fac eu, nici nu cred ca ai putea, dar cum am zis mai sus invata o meserie si asa castigi mai mult)pe de alta parte program 12/24 sau 24/48 in ritmul asta in 2-3 luni iti dai bioritmul peste cap si te alegi cu insomnii, oboseala cronica si dupa cativa ani spitalizare, psihiatru si multe medicamente ca sa iti revii... deci nu se merita...(am incercat si eu cand aveam 20 ani sa lucrez 12/24 si dupa 3 zile am renuntat, puteai sa imi dai orice salariu nu merita sa imi stric sanatatea pentru bani)am cateva cunostiinte care lucreaza la paza si protectie, unii trebuie sa stea in picioare tot timpul si dupa cativa ani ajung la doctor cu probleme la sira spinarii si la picioare (la pensie capata picioare de plumb cum se zice) iar altii pur si simplu au insomnii, nu mai pot sa doarma normal, nu se mai pot odihnii indeajuns, tot timpul obositi... Quote
Configuration Posted August 13, 2013 Author Report Posted August 13, 2013 Nu vreau sa-mi fac o cariera din treaba asta si sa lucrez toata viata mea aici , am o ruda secretara la firma respectiva si prin intermediul ei am vorbit , ea lucreaza de ceva timp acolo si ii cunoaste si pe mai multi din baietii care lucreaza acolo si ei i-au zis ca este ok si este convenabil, oricum daca vad ca nu este treaba dupa 1 luna plec singur, sau nu ma prinde nici 1 luna ,vreau doar sa stau cateva luni sa fac niste bani si dupa plec ca sa gasesc ceva mai bun pentru ca deocamdata am cautat si nu am gasit nimic , si s-a ivit treaba asta acum. . Am si eu niste prieteni pe care i-am intrebat si mi-au spus ca nu e chiar asa greu , + de asta in caz de esti in masina cu inca un coleg faceti cu schimbul si dormiti pe rand si numai este asa de obositor..Multumesc tuturor pentru sfaturile voastre , sa stiti ca tin cont de tot ce ati spus . Astept pareri in continuare .Va multumesc frumos pentru ajutor. Quote
Eljoint Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Un salar,fie el si de 7 milioane e mai bun decat nici un salar. Macar iti pui ceva in buzunar la sfarsit de luna. Daca zici ca e paza,poti sa folosesti timpul si ca sa iti cauti altceva mai bn sau sa inveti ceva care sa te ajute.Nu e o rusine sa muncesti . Quote
Configuration Posted August 13, 2013 Author Report Posted August 13, 2013 Eljoint , exact la asta m-am gandit si eu , nu e excelent dar e mai bine decat nimic , sau decat sa stau acasa. Oricum ar fi sunt niste bani care imi intra tot mie in buzunar. Si in timpul liber pot sa-mi caut ceva mai bun , exact la asta m-am gandit si eu Quote