HawkX Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Va salut !Ma numesc Alex,am 18 ani. Am aflat si eu de la un prieten specializat cu treburi "ilegale" pe internet, de acest site si am zis sa ii fac si eu o vizita. El m-a invatat multe chestii si as vrea sa ciugulesc cate ceva si de la voi, daca si voi vreti sa impartasiti cunostintele voastre si cu mine. O seara buna tuturor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Daca faci treburi ilegale o sa ciugulesti un ban permanent.Citeste regulamentul si respecta-l.Bun venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubaka Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Bine ai venit printre noi si mare atentie cu treburile "ilegale"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawkX Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 M-ati inteles gresit nu vreau sa invat treburi ilegale doresc sa invat programare etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenie Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Salut ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Salut domnu'PS: Cred c? cu treburile ilegale se referea la coduri pentru cant?r ?i gta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali_sniffer Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrubr Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 salut!nu te mai lauda pe nicaieri ca ai prieteni care fac trebuiri ilegale, nici macar intre "prieteni" ! asta daca nu vrei sa te trezesti citat la tribunal ca martor, complice sau chiar inculpat de catre DIICOT. iti dau doar un sfat, nu altceva..sfat primit la randul meu de la cineva care acum e dupa gratii tocmai din cauza laudatorilor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viral-One Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Bun venit PS: La fel ca cei de mai sus @alexandrubr, si multi alti nu te lauda ca ai prieteni "specializati in treburi ilegale", poate cum spune @EAdrian "coduri pentru cant?r ?i gta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawkX Posted August 18, 2013 Author Report Share Posted August 18, 2013 Ok,eu va multumesc tuturor pentru atentia acordata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaD_SuNeTe Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Încearc? s? faci "legale" cât e?ti pe acest forum spre binele t?u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...