Jump to content

alexandrubr

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    I maybe made some mistakes
    But I'm only human, but I'm man enough to face them today!
  • Location
    Earth
  • Interests
    da' ce, is femeie sa am interese?! /:)
  • Occupation
    frec menta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexandrubr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. cu firebug am reusit sa bag shell pe unele site-uri care aveau limitarile de upload pe javascript doamne ce prostie, sa tii extensiile permise in js si nu in php...whatever, nu sunt nici black nici white hat dar ma pasioneaza partea de securitate si atat va zic, pentru incepatori (ca mine) firebug e perfect! chiar si inspect element-ul de la firefox mi se pare genial! cu el am reusit sa gasesc bug-uri mari de securitate intr-un site de remi care are peste 1 milion de utilizatori si numarul creste cu cateva sute, zilnic (e rost de colectat email-uri ) ).
  2. vad ca toti aveti ceva de zis ca am zis o suma "imensa" pentru Romania. stiti ce?! va las voua toate locurile astea de munca platite cu miraculoasele sume cuprinse intre 850 si 1500 RON! pana la urma, ce naiba...un muncitor in IT nu munceste cu carca si nici nu da cu matura! intradevar, el nu merita peste 1000 euro!
  3. Nu, eu de euro vorbesc. In lei am vorbit doar de aia care mi-au oferit 1500 lei (suma care e mica pentru domeniul IT avand in vedere ca numai daca fac un magazin online cu PrestaShop pot obtine 1500 lei, lejer, si sa il fac in 2 zile, fara prea mult efort)
  4. 2000 in sus o firma serioasa da si mai mult...IN ROMANIA! Poate traiesc eu pe alta lume dar nici 1500 lei (cum am primit oferte) nu accept pentru 180 ore pe luna... Prefer sa mor de foame decat sa il ajut pe altu' sa se imbogateasca pe munca mea, ca e el patron si e destept... Vreti sa platiti putin...?! INDIA frate! Dar sa nu va plangeti de calitatea proiectelor!
  5. mi-ai da 1500 euro (un salariu "umil") pentru Front End Developement? si cand zic Front End Developement inseamna ca daca vad un PSD il vad deja in cod HTML 5 cu CSS3. jQuery, Less etc si totul "fully responsive". nu de alta dar voi, patronii romani, sunteti invatati sa dati 200 euro pe luna la un Front End Developer si el sa va produca undeva la 5000 euro / luna.... P.S. vrei calitate ca "afara" ?! plateste ca afara! si afara sub 3000 euroi nu gasesti...
  6. nu prietene, ce zici tu este metoda pe dictionar, eu nu am folosit niciun dictionar ca nu am avut nevoie. cauta pe interne Reaver si cu el faci totu'...fara "passfile" fara nimic
  7. daca prin passfile te referi la dictionar atunci inseamna ca ai gresit forumul unde sa faci o cerere pentru ca prin brute force se intelege ca nu ai nevoie de dictionar, asta din cate stiu. cel putin eu cand mi-am spart parola la router nu am avut nevoie de "passfile". alta chestie, ai nevoie ca semnalul sa fie puternic (peste 50% as indica) si chiar si asa, poate dura ore in sir...
  8. nu sunt mare hacker, defapt nu sunt hacker, da' am vazut ca daca cineva are profilul privat eu pot sa ii vad poza de profil in full size. cum? pai simplu, dau click dreapta view image si apoi modific link-ul, adica sterg parametrii si gata, ai imaginea de profil full...am dat un raport (acum 2 luni) cand am descoperit asta dar degeaba... nu stiu daca e mare chestie dar daca eu am profilul privat...de ce sa nu fie 100% privat, daca tot ne laudam ca suntem cea mai mare retea de socializare din lume, nu?! P.S. rst nu permite sa vezi avatarul in full size si da o eroare de genu "XSSi - not allowed" sau ceva de genu ... -> felicitari! P.S.(2) daca a mai descoperit aceasta mica eroare deja, sorry, nu am luato de la el ci sunt un altu' pe care l-a dus capu' sa faca o chestie atat de simpla..
  9. salut! nu te mai lauda pe nicaieri ca ai prieteni care fac trebuiri ilegale, nici macar intre "prieteni" ! asta daca nu vrei sa te trezesti citat la tribunal ca martor, complice sau chiar inculpat de catre DIICOT. iti dau doar un sfat, nu altceva..sfat primit la randul meu de la cineva care acum e dupa gratii tocmai din cauza laudatorilor...
  10. asa e domnilor hateri! Google, Facebook, Yahoo si marile corporatii in general nu fura DELOC ideile userilor lor... I mean...DELOC! nu mai ridicati atat in s©lavi corporatiile!
  11. enough! daca esti Toma necredinciosu' atunci nu iti mai da cu parerile ca ala e "putoi" ca ala e "destept" ca ala e nu stiu cum! ce am zis mai sus pot dovedii cu diplome atestate chiar de comisia europeana si sunt si membrii de pe forum care stiu ca nu mint! daca am facut voluntar asta nu inseamna ca nu m-am saturat sa fac asta si ca nu o sa caut niciodata o metoda de a face bani rapid si sigur fara sa am DIICOT-ul la usa! ar trebui sa fii critic prietene...numai la aia daca nu le convine o replica esti "de cacat" in fata lor !
  12. sunt pe cont propriu de la 16 ani la 18 ani plecam intro tara straina si stateam 9 luni pe banii comisiei europene, de la 17 ani vreo 3-4 ani am mers in multe de locuri prin tara si am invatat foarte multe "chestii" participand la traininguri for free facand voluntariat...deci...nu doar ca nu stau pe banii lu' mama ba chiar am si facut multe pentru societatea in care traiesc. acum ce mai zici?
  13. ma gandeam la o antena wireless puternica (pentru pc/laptop), spargi parolele la vecini, le iei conexiunea, schimbi mac-ul si folosesti Live Cd ...nu e mai bine asa?
×
×
  • Create New...