Tiger9620 Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$, depinde de tara din care se face download-ul.User rate: 70%Premium user rate:85%Refferal:10%Retele:adworkmediacpaleadadscendmediaEarnfiles.org are functia premium user, statistici profesionale, functia Testimonials cu ajutorul careia poti adauga comentari la fisierle pe care le uploadezi pe site, pentru a fi mai credibile, gateway widget, link loker.Platile se fac incepand cu 10$, pe data de 20 a fiecarei luni, dar exista si functia pentru a cere platile rapid indiferent de zi.Url: aiciPayment Proofs: EarnFiles Forum - Payment ProofNota: Stiu ca a mai fost postat dar toata lumea a comentat si injurat fara sa incerce.Nota 2: Am lucrat la acest site si ownerul e om serios, intotdeauna plateste la timp. Quote
nSnoopy Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 In post ai scris "Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$" pe site scrie "Earn money between 0.30$ and 25$".Am observat ca au aparut foarte multe site-uri PPD folosind scriptul ala de 90$. Acum spune-mi tu de ce ar trebui sa folosesc site-ul tau in loc sa folosesc alte site-uri mai "trusted" de genu: Fileice,Adworkmedia,CPA Lead,Sharecash,etc..? Quote
CristianRoflmao Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 In post ai scris "Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$" pe site scrie "Earn money between 0.30$ and 25$".Am observat ca au aparut foarte multe site-uri PPD folosind scriptul ala de 90$. Acum spune-mi tu de ce ar trebui sa folosesc site-ul tau in loc sa folosesc alte site-uri mai "trusted" de genu: Fileice,Adworkmedia,CPA Lead,Sharecash,etc..?Eu nu as folosi toate site-urile de PPD anonime fiindca majoritea fura nisele.Fileice e baza Quote
bodostyle Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 (edited) La survey cu PIN din care se castiga cel mai bine niciunul nu e serios .Acum am incercat la Sharecash si nu ma mira ca nici ala nu recunoaste survey-ul deblocat :Am deblocat alt survey si nici asta nu il recunoaste , deci nu e asa de incredere nici Sharecash Edited August 17, 2013 by bodostyle Quote
Tiger9620 Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 @bodostyle Incearca sa debochezi aici unul cu PIN. @nSnoopy O mica greseala, din cate stiu are selectate oferte si cu 30$. Nu vad de ce nu ai folosi PPD-urile trusted doar ca, sunt multi care folosesc mai multe PPD-uri in acelasi timp. Quote
bodostyle Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 (edited) @bodostyle Incearca sa debochezi aici unul cu PIN. @nSnoopy O mica greseala, din cate stiu are selectate oferte si cu 30$. Nu vad de ce nu ai folosi PPD-urile trusted doar ca, sunt multi care folosesc mai multe PPD-uri in acelasi timp.MA inregistrez acum sa vad ...si revin si iti spun daca aia sunt diferitiEdit: Nu recunosc nici astia surveyul deblocat :Edit : Inca unul deblocat si nici asta nu il recunoaste . Edited August 17, 2013 by bodostyle Quote
Tiger9620 Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 (edited) @bodostyle:ia stai sa vad cevapoate a expirat oferta aiasi d-aianu a expiratimi arata in admin panel ca a fost decat clickdar in finedar ma gandesc ca, hai sa zicem ca script-ul nu recunoaste download-uldar nici in adworkmedianu apareunde normal daca s`ar fi completat ar fi trebuit sa apara obligatoriu Edited August 17, 2013 by Tiger9620 Quote
nSnoopy Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 @bodostyle Incearca sa debochezi aici unul cu PIN. @nSnoopy O mica greseala, din cate stiu are selectate oferte si cu 30$. Nu vad de ce nu ai folosi PPD-urile trusted doar ca, sunt multi care folosesc mai multe PPD-uri in acelasi timp.Da si am auzit povesti despre site-uri PPD care au "fugit" cu banii facuti de pe urma userilor.Doar pentru ca plateste 1-2-3-ori nu il face "trusted".De cateva saptamani vad site-uri PPD aparand zilnic.Bafta cu site-ul. Quote
Tiger9620 Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 Da si am auzit povesti despre site-uri PPD care au "fugit" cu banii facuti de pe urma userilor.Doar pentru ca plateste 1-2-3-ori nu il face "trusted".De cateva saptamani vad site-uri PPD aparand zilnic.Bafta cu site-ul.Bafta ownerului nu mie Quote