Jump to content
Tiger9620

EarnFiles - earnfiles.org - Pay Per Download

Recommended Posts

Posted

Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$, depinde de tara din care se face download-ul.

User rate: 70%

Premium user rate:85%

Refferal:10%

Retele:

adworkmedia

cpalead

adscendmedia

Earnfiles.org are functia premium user, statistici profesionale, functia Testimonials cu ajutorul careia poti adauga comentari la fisierle pe care le uploadezi pe site, pentru a fi mai credibile, gateway widget, link loker.

Platile se fac incepand cu 10$, pe data de 20 a fiecarei luni, dar exista si functia pentru a cere platile rapid indiferent de zi.

Url: aici

Payment Proofs: EarnFiles Forum - Payment Proof

Nota: Stiu ca a mai fost postat dar toata lumea a comentat si injurat fara sa incerce.

Nota 2: Am lucrat la acest site si ownerul e om serios, intotdeauna plateste la timp.

Posted

In post ai scris "Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$" pe site scrie "Earn money between 0.30$ and 25$".

Am observat ca au aparut foarte multe site-uri PPD folosind scriptul ala de 90$.

Acum spune-mi tu de ce ar trebui sa folosesc site-ul tau in loc sa folosesc alte site-uri mai "trusted" de genu: Fileice,Adworkmedia,CPA Lead,Sharecash,etc..?

Posted
In post ai scris "Site-ul plateste incepand cu 0.30$ pana la 30$" pe site scrie "Earn money between 0.30$ and 25$".

Am observat ca au aparut foarte multe site-uri PPD folosind scriptul ala de 90$.

Acum spune-mi tu de ce ar trebui sa folosesc site-ul tau in loc sa folosesc alte site-uri mai "trusted" de genu: Fileice,Adworkmedia,CPA Lead,Sharecash,etc..?

Eu nu as folosi toate site-urile de PPD anonime fiindca majoritea fura nisele.

Fileice e baza :)

Posted (edited)

La survey cu PIN din care se castiga cel mai bine niciunul nu e serios .Acum am incercat la Sharecash si nu ma mira ca nici ala nu recunoaste survey-ul deblocat :

Screen_Shot012.jpg

Screen_Shot013.jpg

Am deblocat alt survey si nici asta nu il recunoaste , deci nu e asa de incredere nici Sharecash

Screen_Shot014.jpg

Edited by bodostyle
Posted

@bodostyle Incearca sa debochezi aici unul cu PIN. :)

@nSnoopy O mica greseala, din cate stiu are selectate oferte si cu 30$. Nu vad de ce nu ai folosi PPD-urile trusted doar ca, sunt multi care folosesc mai multe PPD-uri in acelasi timp.

Posted (edited)

@nSnoopy O mica greseala, din cate stiu are selectate oferte si cu 30$. Nu vad de ce nu ai folosi PPD-urile trusted doar ca, sunt multi care folosesc mai multe PPD-uri in acelasi timp.

MA inregistrez acum sa vad ...si revin si iti spun daca aia sunt diferiti

Edit: Nu recunosc nici astia surveyul deblocat :

Screen_Shot015.jpg

Screen_Shot016.jpg

Edit : Inca unul deblocat si nici asta nu il recunoaste .

Screen_Shot017.jpg

Edited by bodostyle
Posted (edited)

@bodostyle:

ia stai sa vad ceva
poate a expirat oferta aia
si d-aia
nu a expirat
imi arata in admin panel ca a fost decat click
dar in fine
dar ma gandesc ca, hai sa zicem ca script-ul nu recunoaste download-ul
dar nici in adworkmedia
nu apare
unde normal daca s`ar fi completat ar fi trebuit sa apara obligatoriu

Edited by Tiger9620
Posted

Da si am auzit povesti despre site-uri PPD care au "fugit" cu banii facuti de pe urma userilor.

Doar pentru ca plateste 1-2-3-ori nu il face "trusted".

De cateva saptamani vad site-uri PPD aparand zilnic.

Bafta cu site-ul.

Posted
Da si am auzit povesti despre site-uri PPD care au "fugit" cu banii facuti de pe urma userilor.

Doar pentru ca plateste 1-2-3-ori nu il face "trusted".

De cateva saptamani vad site-uri PPD aparand zilnic.

Bafta cu site-ul.

Bafta ownerului nu mie :):P