unknown.user Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Salutare,Am un Samsung GT-S5230 si as vrea sa configurez e-mailul.Am setat eu ceva gasit aici Mail Settings dar nu imi merge...poate fac ceva gresit, ma puteti ajuta ?Stima ! Quote
Silviu Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Salutare,Am un Samsung GT-S5230 si as vrea sa configurez e-mailul.Am setat eu ceva gasit aici Mail Settings dar nu imi merge...poate fac ceva gresit, ma puteti ajuta ?Stima !Daca folosesti date mobile, sa nu uiti sa bifezi ca APN internet. Quote
unknown.user Posted August 21, 2013 Author Report Posted August 21, 2013 Nu prea ati inteles...Setarile pentru mail, ca atunci cand primesc unul, contul sta conectat mereu la pachetul de date (webnwalk) si sa il primesc ca un fel de sms .Le'am facut de pe link'ul lasat mai sus, dar imi da " Connection failed "Nu vreau sa folosesc aplicatii, sau alte chestii, asa ma puteam conecta direct pe yahoo mail sa verific . Quote
Sim Master Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Nu te poti conecta la yahoo asa daca nu ai cont premium. Quote