Jump to content
saca8aug

Intrebare Android

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am o problema. care ma poate elucida ?

Dupa ce am instalat alicatia zedge, dupa google play dintr-o prostie, dorind sa-mi aleg un ton de aple pentru mesaj, am fost intrebat, daca folosesc melodiile din telefon sau din aplicatia zedge. Am selectat telefon iar dupa am apasat always . :((

ceva asemanator ca in imaginea de mai jos :

nexusae0_wm_2012-07-17-14.41.09.png

Acum cum pot remedia problema? vreau sa aleg alte melodii decat cele ale telefonului....

Un sfat ceva ?

Multumesc anticipat ;)

Posted

Te duc in settings->apps->all, cauti aplicatia care se deschide automat (in cazul tau nu stiu ce e, player, sound picker, ceva asemanator). O selectezi si o sa iti apara un buton cu clear defaults. Il apesi si o sa ai iar meniul acela in care este pus sa alegi cu ce aplicatie vrei sa realizezi taskul x.

Testat pe android 4.1

Posted
Te duc in settings->apps->all, cauti aplicatia care se deschide automat (in cazul tau nu stiu ce e, player, sound picker, ceva asemanator). O selectezi si o sa iti apara un buton cu clear defaults. Il apesi si o sa ai iar meniul acela in care este pus sa alegi cu ce aplicatie vrei sa realizezi taskul x.

Testat pe android 4.1

Multumesc tuturor.

@M2G - cu varianta ta am reusit. "media storage" se numea aplicatia careia trebebuia sa-i dau clear default.

Thx again ;)