saca8aug Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Salutare, Am o problema. care ma poate elucida ?Dupa ce am instalat alicatia zedge, dupa google play dintr-o prostie, dorind sa-mi aleg un ton de aple pentru mesaj, am fost intrebat, daca folosesc melodiile din telefon sau din aplicatia zedge. Am selectat telefon iar dupa am apasat always . ceva asemanator ca in imaginea de mai jos :Acum cum pot remedia problema? vreau sa aleg alte melodii decat cele ale telefonului.... Un sfat ceva ? Multumesc anticipat Quote
Silviu Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 How to Change Default Apps in Android | Smartphone and Tablet Tips Quote
CristianRoflmao Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 dezinstalezi aplicatia zedge,si o reinstalezi iara .. si apoi iara iti apare cacatu ala de ales.. si eu am mai facut dinastea si am dat always din greseala Quote
M2G Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Te duc in settings->apps->all, cauti aplicatia care se deschide automat (in cazul tau nu stiu ce e, player, sound picker, ceva asemanator). O selectezi si o sa iti apara un buton cu clear defaults. Il apesi si o sa ai iar meniul acela in care este pus sa alegi cu ce aplicatie vrei sa realizezi taskul x.Testat pe android 4.1 Quote
saca8aug Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 Te duc in settings->apps->all, cauti aplicatia care se deschide automat (in cazul tau nu stiu ce e, player, sound picker, ceva asemanator). O selectezi si o sa iti apara un buton cu clear defaults. Il apesi si o sa ai iar meniul acela in care este pus sa alegi cu ce aplicatie vrei sa realizezi taskul x.Testat pe android 4.1Multumesc tuturor.@M2G - cu varianta ta am reusit. "media storage" se numea aplicatia careia trebebuia sa-i dau clear default. Thx again Quote