Zatarra Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 L-am raportat acum vreo 3 saptamani si nu au facut nimic, nici macar un reply nu mi-au dat dar in schimb l-au reparat Sunt niste nesimtiti, nu se merita sa le spui nimic. Banuiesc ca deaia nu au nici HoF 1 Quote
florin_darck Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 N-are rost sa te obosesti.. si eu am raportat vreo 3 dar am patit la fel ca tine . Nu raspuns dar fixed Quote
Sweby Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Am raportat si eu acum vreo 6 luni un xss la ei. Am si uitat de el. Azi vad ca e reparat desi nu mi-au raspuns la mail. Bulangii . Quote
co4ie Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 De asta cand faci raportul le trimiti prinscreen fara parametri si totul cenzurat ... cand si daca raspund intrebi de bounty si abia dupa le arati poc-ul... Quote
Kwelwild Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Am raportat ma si eu, prost eu ca trebuia sa-i ard pe muisti. Quote
Darkb0t Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 L-am raportat acum vreo 3 saptamani si nu au facut nimic, nici macar un reply nu mi-au dat dar in schimb l-au reparat Sunt niste nesimtiti, nu se merita sa le spui nimic. Banuiesc ca deaia nu au nici HoFfuck those motherfuckers IBM, they not respected his workI hope you get lucky the next time, keep your work buddy Quote