DetoX Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Nu vad de ce a fost inchis topicul ala. Discutati aici. Quote
Matt Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Nu vad de ce a fost inchis topicul ala. Discutati aici.Topicul ala nu a fost inchis degeaba.Evitati off-topicul si topicurile de cacat.Sa discutati un subiect de IT nu ai face un topic .. te intereseaza asa de mult Siria. Quote
DetoX Posted September 1, 2013 Author Report Posted September 1, 2013 (edited) ^ Bai, bagami-as pula in mortii vostri de reformatori. Aici pe RST sunt oameni care sunt capabili sa emite niste pareri pertinente despre un subiect ca asta, si chiar vreau sa ma angajez intr-o discutie de genul. Nu inteleg de ce vii tu si imi dai in cap ca n-as deschide un post despre IT. "Offtopic - Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii." Zi-mi si mie cu ce am gresit, pe privat daca se poate. Am facut offtopic la cateogria de offtopic? Ca momentan tu esti singurul care face off la topicul asta.EOF. Discutati la subiect va rog Edited August 6, 2014 by DetoX Quote
seboo00111 Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Tu nu vezi ce polemica se creeaza de fiecare data cand se dezvolta un subiect de genul?Se ajunge ( de cele mai multe ori ) la rasism + alte idei stupide de "oameni ai secolului XXI";Mai pe scurt: Tii minte cu thread-urile COAILI?Exact acelasi caz, cand un membru staff inchide un topic, nu o face degeaba, si sunt sigur ca stii; + Ca pe teme mai "serioase" ca astea mai intalnim si unii care "mai 'nainte" de inchiderea topicului, critica dezbaterea mai rau ca la usa cortului. Quote
malsploit Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 topicul a fost inchis de mine pentru ajunsesera unii sa isi bage pla pe acolo; deja se vorbea de reptilieni, de comori ingropate si alte babetarii. O sa ramana si asta deschis pana cand incepeti sa faceti pe babele. Quote
JohnyCNAM Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst#post395982SECTIUNEA OFFTOPIC ESTE PENTRU TOPICURILE CARE AU LEGATURA CU SECURITATEA/INFORMATICA DAR NU SE INCADREAZA IN CATEGORIILE DEJA EXISTENTE, SECTIUNEA OFFTOPIC NU ESTE PENTRU ALTCEVA DECAT CEEA CE AM SPECIFICAT MARE SI CLAR MAI DEVREME, ORICE ALT CONTINUT LA CATEGORIA OFFTOPIC CARE NU RESPECTA ACEA REGULA VA FI MUTAT LA GUNOI IAR CEL CARE A FACUT TOPICUL VA PRIMI BAN/WARN DUPA CAZ. Quote