alynut Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 (edited) Cine ma poate ajuta cu 3 centi paypal ? chiar nu am de unde sa fac rost imi mai trebuiesc 3 centi Ofer un vnc bun sau vps de 512 ram .P.s : stiu ca am mai avut topicuri de genu` ,nu ma faceti tigan sau ca am cont aici sa vin sa cersesc ,dar nu am de unde sa iau 3 centi .ofer ceva in schimbu lor Multumesc .Email pp : alynut99@yahoo.com Edited September 6, 2013 by alynut
sebywarlord Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Ti-am trimis eu !XXX XXX, you have sent €0.10 EUR to alin alin.
ionut.exotic Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Salut, lasa-mi email daca doresti sa-ti returnez bani daca doresti .
Elohim Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Salut, lasa-mi email daca doresti sa-ti returnez bani daca doresti . Mai inainte 1 euro lui @Sithalkes de acum 1 an jumate, acum 10 centi tot de 1 an jumate. Nu ai fost cuminte anul asta? Incerci sa faci fapte bune sa vina Mos Craciun ? )))
Guest Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ma' friend, tu ar trebui sa iei ban.Puteai pur si simplu sa le dai un PM in loc sa redeschizi doua topicuri aiurea ... pula mea ... @aelius ?
ionut.exotic Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Mai inainte 1 euro lui @Sithalkes de acum 1 an jumate, acum 10 centi tot de 1 an jumate. Nu ai fost cuminte anul asta? Incerci sa faci fapte bune sa vina Mos Craciun ? )))Eu de obicei am returnat bani celor care m-au imprumutat, iar aseara cautam un topic de al meu de pe vechiu` cont banat si am vazut acele posturi si am zis ca ar fi frumos sa le inapoiez bani, chiar daca nu mi i-au cerut .@ AGSQ - scuze, sunt mai #prost#