TheOne Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 INTERZIS CARDIACILOR! Acesta este video-ul EXTREM de violent care a facut-o pe Paula Seling sa planga si sa blesteme! Ai inima sa te uiti la el?Cum naiba sa ai asa inima? Ok, am inteles, n-au stapan dar nici in halul asta sa-i tratezi..
GorbanescuAndrei Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Aia mor de foamne,l-au "bagat" pe gratar.Sunt pro eutanasiere.Contra sa'ti bati joc de ei.Adapostu lor lunar este de 10 ori mai mare ca alocatia,din cate am inteles unele adaposturi cer 300 de euro pentru un caine.(lunar)
eusimplu Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Chiar trebuia sa aduceti discutiile de genul si pe RST? In fine.Cand bagi botul la o ureche de porc te mai doare-n cot ca ala a fost ars pe o bucata de lemn cu paie si o butelie?! Sau mai nou s-a facut schimbul caine = copil, asta ar trebui sa ne faca sa spunem lucruri de genul "In sfarsit ba, s-a platit capu copilului".Nu in halul ala, dar retardatii aia de la conducere nu sunt pusi sa ia decizii usoare! Alea usoare le iau si eu cand ma decid daca sa ma cac sau nu.
1337 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 (edited) Da pe asta o stii? Edited September 8, 2013 by 1337
GorbanescuAndrei Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 (edited) Avem voie sa postam asa ceva ? Edited September 8, 2013 by GorbanescuAndrei