terry123 Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Salut am si eu o rugaminte catre cunascatori de PHP daca imi pot face si mie un script PHP care spre exemplu daca l-as folosi intr-o postare pe ocazii sa blocheze toate lincurile de pe pagina respectiva.EX de lincuri: History, Flag , Seller other itmsMultumesc
rece Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 1. Lasa-te de magarii, apuca-te de munca si invata programare.2. Daca esti negru, spala-te, daca esti gras, slabeste.3. Php nu face asta! Cine te-a trimis aici merita sa ii faci o maradona, ca sa vb pe limbajul tau.
terry123 Posted September 14, 2013 Author Report Posted September 14, 2013 De ce un retardat trebuie sa comenteze sa fac si el un post? esti un prost ai mai facut un post, vezi dreq de treaba ta ca nu sti tu pt ce imi trebuie mie,dupa ce ca esti prost trebuie sa mai incerci sa scoti asta in evidenta,am incercat sa iti evit prostia dar nu reusesc, este plina societatea de retardati ca tine care nu stiu ce dreq sa fac si sa zica sa iasa in evidenta.
rece Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 (edited) Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamice, da-ti 2 palme sa iti revii, nu caut sa fac +1 si am mai multe cunostiinte in toate domeniile decat iti poti imagina ( si nu ma laud ).Sa revenim la subiect, poate pe copilasii astia din generatia metin ii poti prostii, cu astia old school nu merge.Ti-am raspuns deja la panarama ta de thread la punctul 3.Rromanizeaza-te ! Cardio, cardio, cardio, da burta jos cumetre !!! Lasa magariile pe licitatii !P.S: Iti recomand la numai 19 lei: http://www.shopmania.ro/carti/p-abecedar-clasa-i-22110140 Edited September 14, 2013 by rece
UnixDevel Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 auzi ma terry ...vezi de treaba in alta parte daca nici macar nu stii ce e php ...tu vrei sa inveti ,plus ca mai esti si tare in freza ....dute si te spala .....
terry123 Posted September 14, 2013 Author Report Posted September 14, 2013 Bine ma cum sp tu, vorbeste cu prietenii tai cu CUMETER ca eu nu sunt cumatrul tau, dupa expresia asta sigur esti TIGAN
rece Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 (edited) Bine ma cum sp tu, vorbeste cu prietenii tai cu CUMETER ca eu nu sunt cumatrul tau, dupa expresia asta sigur esti TIGANRazuieste cu surubelnita urmatorul mesaj:e???????????????????????s????????????????????????t???????????i?????? ???????????????????????m?????????????????????a??????????????????????i???????????????? ????????p?????????????????r???????????????????o??????????????????????s???????????t????????????????????? ?????????????????c???????????????a???????????? ??????????????????????l??????????i???????????????????m????????????????b??????????????a?????????? ??????r?????????????????u??????????????????s???????????????a???????? ??????????????!?????????????????????!??????????!??????!??????????????????????? Edited September 14, 2013 by rece