Jump to content
Todo

Tutorial Aplicatie Java

Recommended Posts

Salutare,

Ma gandesc sa fac un tutorial pentru cei pasionati de programare. Mai intai as dori sa stiu cati dintre voi sunti pasionati de Java si/sau JavaFX, iar apoi daca e cineva interesat de un tutorial care prezinta cum sa faci o aplicatie care interactioneaza cu un server MySQL. Cine este pentru, sa lase un comment aici, cine nu sa se abtina.

Link to comment
Share on other sites

Ma intereseaza pas cu pas cum sa faci o aplicatie pentru mobile in java (partea de preluare coordonate gps si trimitere la o pagina web prin get/post/api si partea de citire date de pe un server si afisare pe telefon in aplicatie), si eventual daca stii niste convertoare free sau open source gen PhoneGap | Home cu care sa pot converti o pagina html5/css3/js in aplicatie pentru mobil (asa cum e la phonegap)

Link to comment
Share on other sites

Exista o sectiune de tutoriale...acolo poti posta daca chiar vrei, iar pe cine il va ajuta cu siguranta iti va multumi...Nu are nici un rost sa facem topic-uri de genu asta .Vrei sa faci, o poti face si fara sa ne intrebi...in acest mod ajuti comunitatea.:)

Stiu ce vrei sa zici, dar inainte de a investi ceva efort si timp, e bine sa intrebi. Daca vrezi un oarecare interes de prima data, probabil ca pentru urmatorul tutorial nici nu va mai exista un topic de genul asta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...