Florin41 Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Am instalat in laptop WampServer,si nu stiu sa aplic un script in server.Mai tot timpul vad pe la voi cate un script,si ma intreb mereu cum faceti voi?Stiam ceva localhost,am dat click pe phpmyadmin,si mi-a aparat o gramada de optiuni.Poate unii dintre voi,vor zambi acum la ce-am zis eu.Daca nu stiu,va intreb pe voi.Este putin rusinos pentru mine,ca intreb lucruri minore.Inca ceva:pot sa iau un script oarecare de pe forumul acesta,si sa-l aplic in server?Poate sa ma ajute si pe mine cineva?Este vreun doritor?Multumesc anticipat! Quote
Sim Master Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Daca te referi la scripturi php atunci tot ce trebuie sa faci este sa creezi un fisier cu extensia .php in folderul www din wamp si in el sa pui codul. Ca sa-l executi trebuie sa intri in browser, la adresa http://localhost/nume_fisier.php Quote
Birkoff Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Arunca un ochi si pe tutorialele de aici, te ajuta mult la inceput de drum.Tutoriale Online Quote
Florin41 Posted September 18, 2013 Author Report Posted September 18, 2013 Multumesc!@Sim Master - linkul tau nu se deschide(este nul)!@ Birkoff - multumesc! Quote
Sim Master Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Nu trebuie sa intri direct pe linkul de la mine, inlocuieste nume_fisier.php din link cu numele fisierului creat de tine. Quote