MaxT Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Bun? ziua, membri ai RST. Eu sunt MaxT, pe numele real Cristian, am 17 ani ?i sunt pasionat de tehnologie, în special ramura dezvolt?rii ?i graficii web. Momentan, am cuno?tin?e avansate în programul Adobe Photoshop ?i în limbajele de marcare HTML / CSS, pl?nuind s? încep proiecte comerciale în acest domeniu curând. Am venit aici pentru a dobândi ?i cuno?tin?e minime de securitate ?i a socializa cu oameni cu acelea?i pasinui ca ale mele. Toate cele bune ! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted September 23, 2013 Active Members Report Posted September 23, 2013 Bine ai venit! Quote
EAdrian Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Eu nu în?eleg un lucru... de ce toat? lumea scrie "bun? ziua" ?i atunci când este sear?? Da?i c/p ?i înlocui?i doar numele sau ce c?cat se întâmpl?? Quote
MaxT Posted September 23, 2013 Author Report Posted September 23, 2013 Eu nu în?eleg un lucru... de ce toat? lumea scrie "bun? ziua" ?i atunci când este sear?? Da?i c/p ?i înlocui?i doar numele sau ce c?cat se întâmpl??Îmi pare r?u c? ?i-am deranjat ochiul fin. Quote
CristianRoflmao Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Salut ! Bine ai venit pe RST ! Sa ai o sedere placuta. Quote
malsploit Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Cand ai spus "limbajele de marcare HTML " ai dezamagit multi dintre hateri/trolli. Salivau la ideea ca un incepator sa spuna ca stie sa programeze in html. Bine ai venit! Quote