ajkaro Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Target: h~~p://w~w.hir[RST]ich.co.kr/deb[RST]ate/vod[RST]after.ls?mode=VIEW&page=1&bNo=100448&sType=&sKey=?xad=news_etodayreplace all ~ and delete all [RST]Task:display version with your name display number of tables in primary database with name of primary database (see proof picture) display total number in databases Proof:Rules:post picture as proof send me your command to PM your command should work without any previous SQLi on that site don't share any info regarding this challenge until challenge is open Don't expect any hints from me this time Solvers:- Quote
zachary1337 Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 late BUT done.esti tampit? dechizi topicuri de 2 ani sa areti la lume ca ai aflat de "union" ? 1 Quote
Castiel Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 (edited) esti tampit? dechizi topicuri de 2 ani sa areti la lume ca ai aflat de "union" ? Mai bine ai tace ca baiatu ala te face in SQLi cum nici nu iti imaginezi , deci mai bine ai tace in fata lui si ai lua exemplu si nu ai mai comenta aiurea , deja devi enervant , am vazut multe topicuri in care doar te aflai in treaba ca "musca-n lapte" .//In sfarsit , adio !MULTUMESC CELUI CARE IA DAT BAN:)) . Edited September 8, 2014 by Castiel Quote
zachary1337 Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 (edited) Mai bine ai tace ca baiatu ala te face in SQLi cum nici nu iti imaginezi , deci mai bine ai tace in fata lui si ai lua exemplu si nu ai mai comenta aiurea , deja devi enervant , am vazut multe topicuri in care doar te aflai in treaba ca "musca-n lapte" .Vezi sa nu te lase si neuronu ala singuratic care ti-a mai ramas , de unde sti tu ca stie mai multe ca mine? ma judeci fara sa ma cunosti si pe deasupra mai tragi si concluzi aiurea , latri degeaba .... din motivu asta imi vine sa ma pis pe toti astia ca tine care judecati un om fara sa il cunoasteti , ai stat cumva la pula mea sa vezi tot ce fac eu? Edited September 8, 2014 by zachary1337 Quote
Cyb3rGhost Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 zachary1337 na daca te mananca-n limba Quote
Active Members dancezar Posted September 11, 2014 Active Members Report Posted September 11, 2014 zachary1337 e cocalar.Zachary1337 cel putin la sqli te baga sub masa,nu prea am ideie ce stii tu ,dar daca esti asa bun rezolva si tu acest sqli , oricum sunt sigur ca nu il faci pentru ca iti trebuie ceva cunostinte . Quote
Guest Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Zachary1337 , poate ei nu stiu dar stiu eu si iti zic clar ca nu stii nimic. esti un fatalau cu ctrl c / v de pe google si edit .cand ai sa rezolvi tu un challenge de-al lui ajkaro abia atunci poti sa comentezi Quote
Aerosol Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Plodu' de Zachary nu e HuaN ala? @zachary1337 daca omu' o reusit care e treaba ta, buni doar la criticat! Quote
zachary1337 Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Zachary1337 , poate ei nu stiu dar stiu eu si iti zic clar ca nu stii nimic. esti un fatalau cu ctrl c / v de pe google si edit .cand ai sa rezolvi tu un challenge de-al lui ajkaro abia atunci poti sa comentezice sti tu ma agarici cu pedale? nu sti nimic , vorbesti sa nu taci: l-as fi facut mai repede , dar aveam ban Quote
Active Members dancezar Posted September 20, 2014 Active Members Report Posted September 20, 2014 ce sti tu ma agarici cu pedale? nu sti nimic , vorbesti sa nu taci: l-as fi facut mai repede , dar aveam banhttps://rstforums.com/forum/85524-sqli-challenge.rstDai drumu si la asta.Poti sa imi trimiti sintaxa pe pm ? sunt curios de un lucru Quote