lexx Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Intro dimineata eram pe net si cautam si cautam tot felu. Mi-a trecut prin mintecum sa fac un program in care cineva sa aceseze o pagina sa i viruseze PC-u dar nueste un program lucrat cu multa truda ci este legat de PHP.Asa m-am pus pe invatatPHP.Cum procedeaza: dupa cum stii programele facute in PHP sunt transferate pe serveresi efecturile lor se vad cand cineva aceseaza pagina respectiva unde ai transferat programul PHP.CUm se face programul:Deschideti Notepad:SURSA(Salvati ca nume.PHP)==========================<?(Sursa virusului dorit cu comanda de executie)?>===========================================I <<<By Lexx>>> I================= 1 Quote
kw3rln Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 WTF? Vreau sa fiu omorat de un ungur Quote
kw3rln Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 ?Tu ai vazut ce destept ii omu asta? sau macar ce-o scrisAmu vi so inchis haking.3x si va adunati aici? Quote
IceT Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 deci frate ai descoperit america .... :roll: Quote
Imperfect Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Intro dimineata eram pe net si cautam si cautam tot felu. Mi-a trecut prin mintecum sa fac un program in care cineva sa aceseze o pagina sa i viruseze PC-u dar nueste un program lucrat cu multa truda ci este legat de PHP.Asa m-am pus pe invatatPHP.Cum procedeaza: dupa cum stii programele facute in PHP sunt transferate pe serveresi efecturile lor se vad cand cineva aceseaza pagina respectiva unde ai transferat programul PHP.CUm se face programul:Deschideti Notepad:SURSA(Salvati ca nume.PHP)==========================<?(Sursa virusului dorit cu comanda de executie)?>===========================================I <<<By Lexx>>> I=================Noi sti eu cine stie ce php , dar ce dracu e asta ?1337 h4x0r , vreau sa invat de la tine ))) Quote
lexx Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 ma referam la asta:=======================<?(trojan.exe si codu php de execute )?>=======================adica serverul plus un script care sa ruleze serverul in compul victimei can il aceseaza Quote
x.o Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 ce ai incercat tu sa faci se numeste trojan auto downloader,iar ce ai scris tu mai sus e o mare prostie. Quote
c0der Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 eh lasati-l mah nu-l demoralizati, pe saracu baiat :PP Quote
escalation666 Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 lexx nu a vrut sa ne impartaseasca si noua muritorilor de rand....dar el are si un "program" in php corcit cu c prin care poate avea acces remote la toate calculatoarele din lume, si ca sa nu mai lungesc vorba, acesta este source codul:Salvati sursa cu extensia lexx si compilati-o in notepad.==========================<?very very nasty vicious evil code here?>===========================================I <<<By Lexx>>> I==================================copywright Lexx @ 2007=================Disclaimer: Declar ca sunt in toate facultatile mentale si fecale si imi asum resposabilitatea pentru orice damage adus sistemelor informatice care apartin de guvernul SUA & Romulania, FBEEAI, CEEAIEI and other lame nazi organizeitung's. Quote
virusz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 bombele lui nos sunt pistol cu apa.... Quote
c0der Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 cred ca tipu asta face misto de noi.....sau mi se pare? Quote
Puscas_marin Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 pai nu face misto postu asta a aprut si pe alte forumuri(MT) credeam eu ca is atat de noob si nu intelg dar defapt el nu a scris nic in post si am vazut ca cineva de pe forum il lauda si ca mai vrea tutoriale de la el Quote
SLK Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 forumuri(MT) Adica Forumuri Mai Tari .. nu ? 1.Shot yourself !2.I-al si pe amicul tau care a deschis topicul .3.Toate variantele de mai sus . Quote
Puscas_marin Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Era vb de mortal, si tineti variantele pt tn SLK :evil: Quote
moubik Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 pentru cei care nu stiu, codul php se ruleaza pe server nu pe client. Quote
Guest flama Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 ^ un raspuns care merita sa se afle la aceasta sectziune Quote
Lepoon Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Oai ce tare !!! Ma inveti si pe mine cum ai descoperit chiestia asta ! Esti cel mai tare hacker de la tine din casa ! Quote
virusz Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 chiar daca postul se afla la threadul asta ..nu cred ca e asa de frumos sa ne batem joc unii de altii... bine..hai ca o gluma ..o ?..,un a altamai merge... dar pe chestia asta o sa iasa cearta mai tarziu :DF......stiti voi ... si bere bea lumea )bafta! Quote
dabesteva Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Intro dimineata eram pe net si cautam si cautam tot felu. Mi-a trecut prin mintecum sa fac un program in care cineva sa aceseze o pagina sa i viruseze PC-u dar nueste un program lucrat cu multa truda ci este legat de PHP.Asa m-am pus pe invatatPHP.Cum procedeaza: dupa cum stii programele facute in PHP sunt transferate pe serveresi efecturile lor se vad cand cineva aceseaza pagina respectiva unde ai transferat programul PHP.CUm se face programul:Deschideti Notepad:SURSA(Salvati ca nume.PHP)==========================<?(Sursa virusului dorit cu comanda de executie)?>===========================================I <<<By Lexx>>> I=================Nu merge programul deloc Quote
puskin Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 (MT) = Moved to Trash !Be a smart boy, kill yourself Quote
Graphik Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Intro dimineata eram pe net si cautam etc etcPHP.CUm se face programul:Deschideti Notepad:SURSA(Salvati ca nume.PHP)==========================<?(Sursa virusului dorit cu comanda de executie)?>===========================================I <<<By Lexx>>> I=================tehnica tata, tehnica... Quote