ch_ Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Salut, probabil nu sunt multi pe aici (sau poate sunt ) care stiu de 500px, site bazat pe fotografii profesionale.Am descoperit acum ceva vreme un mic "trick" cu care poti gasi poza originala (la 2048px, nu cea afisata la dimensiune mica).Exemplu: 500px / King Subway Station in Toronto by Roland Shainidze (afisata e doar de 650px). Cum faci sa o vezi/downloadezi la dimensiunea de 2048? Click dreapta oriunde pe pagina (nu pe poza, pentru ca are restrictii de copyright) — View Page Source si cautam "2048.jpg", link-ul cu pricina. De aici incolo e floare la ureche sa dai Save As si sa-ti setezi imaginea drept background, etc..M-am gandit ca pentru unii care vor imaginea la o calitate mai buna (sa-si puna background, etc etc) este de folos. La unele poze nu veti putea gasi dimensiunea originala deoarece asa (la dimensiune mica) a urcat-o posesorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafi Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Foarte util, multumim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOVATu Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Merge codul.Dar ai ideie cum se poate descarca (full image) si din deviantart.comUn exemplu de poza care nu o poti descarca full:Image Size14.7 MBResolution5472×3648Autumnal evening by m-eralp on deviantARTSi una care se poate descarcaImage Size8.3 MBResolution2736×3613An old friend by Sergiba on deviantART Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 se vede ca nu sunteti web developeri sau firebug insepct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOVATu Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 se vede ca nu sunteti web developeri sau firebug insepct nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 nu mergeDe mers nu are cum, c? n-are picioaremere oleac?:PS: ca s? ajungi în dev tools po?i ap?sa ?i f12.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOVATu Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 De mers nu are cum, c? n-are picioaremere oleac?:PS: ca s? ajungi în dev tools po?i ap?sa ?i f12..Aoleu....ce aveti.Eu ma-m referit la deviantart.com.La 500px merge,merge si cu codul lui @gecko,si ca sa nu mai deschid al topic am pus si eu intrebarea aici....Deci la deviantart.com,se poate sau nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafi Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Aoleu....ce aveti.Eu ma-m referit la deviantart.com.La 500px merge,merge si cu codul lui @gecko,si ca sa nu mai deschid al topic am pus si eu intrebarea aici....Deci la deviantart.com,se poate sau nu ?Sincer nu prea cred ca se poate, este un site destul de mare si nu prea merge. Sa ma contrazica cineva daca se poate. Eu am incercat si nu am gasit nimic in cod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_ Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Pai prima este premium si a doua free. E normal ca cea premium sa nu fie adaugata in sursa niciunde. Singura posibilitate in astfel de cazuri este sa ghicesti URL-ul imaginii originale (daca seamana cumva cu cel de la imaginea de preview).da, pe dA trebuie sa ai cont premium sa downloadezi pozele alea platite, odata ce platesti iti genereaza si codul. prin urmare pe dA nu se poate lua poza originala decat daca e pusa free de owner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...