Jump to content

ch_

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ch_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. ch_

    Fun stuff

    figura Arthur asta... https://www.youtube.com/watch?v=rJuCKbYKY8E
  2. ch_

    Fun stuff

    https://www.youtube.com/watch?v=L1Y6QvVXqq0
  3. ch_

    Fun stuff

    in spirit cu vremea de afara:
  4. ch_

    Fun stuff

    https://www.youtube.com/watch?v=TRGIK2c4eVI
  5. amazon.co.uk, dx.com edit: amazon.com daca vrei musai din State, dar eu am comandat tot timpul ce am avut nevoie de pe .co.uk si n-am avut probleme.
  6. ch_

    Fun stuff

    https://www.youtube.com/watch?v=V0xMSjt_owo
  7. Link: Get a month of unlimited calls and group video calls for Free from Skype Trebuie sa fii facut macar un payment pentru a putea seta "optiunea". Daca nu v-ati "incarcat" pana acum contul de Skype puteti verifica si prin PayPal (va vor lua 1€).
  8. da, pe dA trebuie sa ai cont premium sa downloadezi pozele alea platite, odata ce platesti iti genereaza si codul. prin urmare pe dA nu se poate lua poza originala decat daca e pusa free de owner.
  9. trebuiau sa vina cu ceva concurent upc-ului, care a venit acum cateva saptamani tot asa, cu viteze asemanatoare. din cate stiu acolo e mult mai scump le:
  10. Salut, probabil nu sunt multi pe aici (sau poate sunt ) care stiu de 500px, site bazat pe fotografii profesionale. Am descoperit acum ceva vreme un mic "trick" cu care poti gasi poza originala (la 2048px, nu cea afisata la dimensiune mica). Exemplu: 500px / King Subway Station in Toronto by Roland Shainidze (afisata e doar de 650px). Cum faci sa o vezi/downloadezi la dimensiunea de 2048? Click dreapta oriunde pe pagina (nu pe poza, pentru ca are restrictii de copyright) — View Page Source si cautam "2048.jpg", link-ul cu pricina. De aici incolo e floare la ureche sa dai Save As si sa-ti setezi imaginea drept background, etc.. M-am gandit ca pentru unii care vor imaginea la o calitate mai buna (sa-si puna background, etc etc) este de folos. La unele poze nu veti putea gasi dimensiunea originala deoarece asa (la dimensiune mica) a urcat-o posesorul.
×
×
  • Create New...