Rake Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 (edited) - Edited October 11, 2013 by Rake Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Acum toat? lumea este "photography". Dac? n-ai ''Photography'' la sfâr?itul numelui... nu e?ti om.?i dac? tot voiai s?-?i faci reclam?, f?ceai ?i tu când aveai câteva posturi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Macar daca face-ai ceva posturi,dar asa spam fratioare.Nici macar nu te-ai prezentat.Trist Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafi Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Nu vad absolut nimic deosebit. Mai ai de munca mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Nu vad absolut nimic deosebit. Mai ai de munca mult!stiu sunt amator, sau chiar sub amator -0 dar am timp sa invat ! momentan folosesc un digital dar sper ca anul acesta sa-mi iau un dslr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 tu te-ai prezentat, nu-mi place nici o poza,ba chiar ai zice ca-s facute de mine , ai inceput cu stangul ; asta ar trebui sa te ambitioneze ! eu unu consider fotografia o arta.nici fetele nu-mi plac ,,, fii si tu mai select Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 >romanian security team>numele real in postchoose one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Mai ai multe de invatat despre fotografie. Apropo,ce camera folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Mai ai multe de invatat despre fotografie. Apropo,ce camera folosesti?http://regex.info/exif.cgi?imgurl=http%3A%2F%2Falexandrustan.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F07%2Ffotografie-persoana-serioasa.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Legend Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valium Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) mi-am pierdut cateva zeci de secunde sa citesc cacatul asta "Concert" Dragonu' - Stan , ce nu iti convine? Aberatii si figuri, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, sa faca ce vrea, sa traiasca.. asa-mi spun eu parerea acum: //sters, e doar parerea mea din ce am citit pe acolo, iti pasa doar de tine si crezi ca ideile tale sunt bune, ce nu iti convine la rap ? explica-mi si mie ca m-ai facut sa-mi mai pierd cateva zeci de secunde sa-ti scriu, chiar te rog s-o faci, ce ai vrut sa arati prin articolul ala? ca alexandra n-are tate, ca tie nu-ti plac 'pustii' (care probabil aveau varsta de 2 ori cat tine) care asculta rap si ca dragonu' e bulangiu ca a intarziat la concert? "dragos".. o spui de parca ai crescut cu el sau ai tras cu el. si vii aici sa faci schimb de like-uri? Ce e cu pozele alea? sunt modificate sau ce? chiar nu glumesc, nu-mi dau seama, inafara de calitate care-i super proasta pana si eu care nici in paint nu ma descurc stiu sa editez o poza mai bine.Unii credeti ca in jurul vostru se invarte toata lumea, numai figuri in capul vostru, tare curios sunt cum ar fii sa ramana tati fara bani. neata'edit: nu te supara pe mine, chiar nu am nimic cu tine, ia-o ca pe o aberatie combinata cu doua zile nedormite, nu pot sa-mi dau seama http://alexandrustan.com/wp-content/uploads/2013/09/alexandru-stan-photography-baia-sprie-12.jpg aici e o femeie sau un barbat? sau esti tu? n-am nimic cu felul in care se imbraca cineva sau cu ce freza are, serios, dar chiar nu imi pot da seama..mult succes cu fotografiile, cred ca-i un hobby .. placut. scuze daca te-am jignit, intentia mea nu a fost sa te jignesc pe tine, m-ai infuriat cu articolul ala. succes cu pozele si mai lucreaza la logo-ul ala. Edited October 11, 2013 by Valium Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafi Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Iti recomand un curs de fotografie, ai putea sa incepi cu: Foto4ever: Curs fotografie Foto4fun pentru 1, 2 sau 3 persoane Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1dst1k Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Hai ca am ras bine )) . Acolo in Baia Mare toti sunteti fashion victims ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Futabile gagicile, care sunt minore? Link to comment Share on other sites More sharing options...