Active Members SynTAX Posted October 15, 2013 Active Members Report Posted October 15, 2013 De unde pot cumpara din Romania niste carti despre Qt? Stiu ca documentatia este foarte buna dar totusi vreau sa am si o carte. Nu vreau pdf-uri, ci o carte fizica. Quote
Vlachs Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Mai bine te orientezi spre alt RAD, qt nu mai apartine de nokia si nu ai sa poti crea aplicatii comerciale, o licenta costa cam 5.000-7.000E. Quote
Active Members SynTAX Posted October 16, 2013 Author Active Members Report Posted October 16, 2013 Mersi de informatie, nu stiam ce-i drept. Quote
seboo00111 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Exista QT gratis qt-project.com ;Am eu cateva carti Qt 4 ( nu stiu daca am si 5) pe care ti le pot da, lasa-mi PM Quote
M2G Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 O fi el gratis pentru own use. Daca il folosesti in scopuri comerciale, trebuie sa platesti licenta. Quote
Vlachs Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Exista QT gratis qt-project.com ;Am eu cateva carti Qt 4 ( nu stiu daca am si 5) pe care ti le pot da, lasa-mi PMAm vrut si eu sa fac aplicatii comerciale in qt si am cautat toate solutiile dar nu sunt, oricum o dai tot ai nevoie de licenta de dezvoltator pentru ca folosesti librariile lor(chiar daca sunt dinamic sau static apelate), altfel intervin probleme legale, pot oricand sa te cheme in instanta.Ai o singura solutie, sa cumperi licenta dar dupa cum am spus, pretul incepe de la 5.000E(single OS and single developer) si poate ajunge pana in 7.000E(multi OS and single developer), cand am cerut o oferta am facut-o pentru single developer pentru ca multi developer mi-ar provoca cosmaruri in cea ce priveste pretul. E exagerat de mult dar e produsul lor si nu ai ce sa le zici. Quote
seboo00111 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Asta asa e , numai ca daca iti trebuie doar pentru invatat il poti folosi gratis;Pacat de "comercializarea" Qt-ului; Symbian a inflorit datorita lui, la fel si Meego/Meebo( ce foloseste N900 )De banii aia iti iei o licenta decenta VS ( ultimate e 13k so.. ) Quote