M2G Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Propun inchiderea categoriei: https://rstforums.com/forum/invitatii-trackere.rstSunt doar posturi facute de membrii cu un singur post care ajung pe aici probabil de pe google. Vin, cer invitatie si pleaca. Nu cred ca avem nevoie de astfel de membri, deci nu avem nevoie nici de acea categorie. Quote
bcman Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Cum a spus si Nytro, aceea categorie e 'for SEO purpose'. Quote
M2G Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 SEO pentru ce? Cersit invitatii? Faci SEO pe un anume target, si nu cred ca targetul forumului este adunarea de membrii cautatori de invitatii.Parerea mea e ca nu are sens si ca scade calitatea materialului de pe forum. Quote
Anndry Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Eu sunt de acord. Ar fi bine ca forumul sa fie mai restrans, chiar pe baza de invitatie, cine stie. (sau ca pe HF, nu te lasa din orice tara, trebe sa intri cu proxy). Quote
IdiotMan Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Eu sunt de acord. Ar fi bine ca forumul sa fie mai restrans, chiar pe baza de invitatie, cine stie. (sau ca pe HF, nu te lasa din orice tara, trebe sa intri cu proxy).Sunt destui romanii plecati prin diverse tari, si nici pe baza de invitatie nu mi se pare prea ok. Mai bine lasam asa cum e,cat despre subcategorie.. e pe degeaba dupa parerea mea Quote
Renegade Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Eu sunt de acord. Ar fi bine ca forumul sa fie mai restrans, chiar pe baza de invitatie, cine stie. (sau ca pe HF, nu te lasa din orice tara, trebe sa intri cu proxy).aceasta categorie este buna insa nu este folosita cum trebuie.majoritatea vin si cer invitatii din primul post iar daca le spui ca trebuie sa aiba minim 10 posturi (utile) pentru a face o cerere,fac spam.legat de restrictia pe tara nu prea are sens pentru majoritatea userilor sunt din Romania (rar intra un strain) si nu cred ca ar fi de folos aceasta restrictie,iar legat de invitatie s-a mai discutat nu o data si nu cred ca va fi implementat un astfel de sistem Quote
dooma Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Oare n-ar fi mai ok sa se implementeze un plugin/modul(nu stiu cum e treaba la vBulletin) care nu afiseaza categoria X sau Y daca nu ai Z posturi? Sau R reputatie? Sau V vechime? Quote
Anndry Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Oare n-ar fi mai ok sa se implementeze un plugin/modul(nu stiu cum e treaba la vBulletin) care nu afiseaza categoria X sau Y daca nu ai Z posturi? Sau R reputatie? Sau V vechime?O sugestie destul de buna... si neasteptata din partea unui user inregistrat acum o luna. Quote
IdiotMan Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Oare n-ar fi mai ok sa se implementeze un plugin/modul(nu stiu cum e treaba la vBulletin) care nu afiseaza categoria X sau Y daca nu ai Z posturi? Sau R reputatie? Sau V vechime?Cu V sunt destui care au conturi din 2010 si n-au postat nimic dar in rest e o idee chiar foarte buna. Quote
Guest Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Chiar asa de uitata e metoda cu limitarea postarii in acea categoriei userilor X cu sub numarul de posturi Y? Doamne... Minim 30-40, dar sa nu poata posta absolut nimic, nu sa aiba voie si doar sa fie interzis prin regulament. Quote
alexu Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 @DaLy asa ii incurajezi sa faca post hunting.Eu zic ca este o categorie utila. Face parte din flora si fauna RST. Quote
carter2408 Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Faceti sa poata cere o invitatie dupa un anumit numar de postari . Poate 1 din 10 aduce ceva util forumului Quote
B7ackAnge7z Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Oare n-ar fi mai ok sa se implementeze un plugin/modul(nu stiu cum e treaba la vBulletin) care nu afiseaza categoria X sau Y daca nu ai Z posturi? Sau R reputatie? Sau V vechime?Personal consider c? restric?ionarea accesului ar fi o mare gre?eal? — (teoretic) mul?i utilizatori g?sesc r?spunsul în temele deja create ?i/sau r?spunsurile postate acolo. Apoi, cum r?mâne cu motoarele de c?utare?Cred c? ?i limitarea accesului ar avea ceva minusuri. De exemplu, o persoan? nou-înregistrat?, având un r?spuns ?i dorind s? ajute un alt utilizator nu o va putea face din cauza restric?iilor. ?i desigur, va fi motivat s? „vâneze posturi”. Quote