Jump to content
greerasu_tony

A folosit cine site-ul www.Farataxe.com ?

Recommended Posts

Posted

A folosit cine site-ul Comenzi USA | Farataxe.com ? Am cumparat un telefon din state si l-am trimis la ei la depozit , pana acum par seriosi , cum ii sun raspund la telefon , pe facebook vad ca inca nu s-ar fi plans niciunul ca nu a primit produsul ( verifici destul de des in cat sa nu aiva timp sa stearga comentariu-ul ) , Plata pt transport am facuto prin paypal si am vazut ca este cont facut pe firma si este US. Verified , mi-e mi-se pare ok site-ul pana acum nu am reusit sa gasesc nimic in neregula cu ei , voi ce parere aveti ? L-ati folosit vrodata ?

Posted
Am vazut ca are multe like-uri, incearca sa contactezi cativa din membrii care au dat like.

m-am mai bagat in seama cu anumite persoane pe facebook dar multi spun ca e teapa si bla bla bla , dar fara sa se foloseasca de acest site , ei spun doar ca e teapa...

Posted (edited)
Ca si update la postu de mai sus. Am luat legatura cu o prietena care a dat like la pagina. Pagina se pare ca a fost cumparata si schimbata. Nu tine minte sa fi dat like deci ai grija.

nu prea avea cum sa o schimbe , din cate stiu eu la paginile peste 1k like nu se poate schimba numele .

Sa vedem , ce o fi o fi noi sa fim sanatosi

Am mai gasit cate ceva despre ei :

http://www.airsoftromania.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=21324

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/45082/

Edited by greerasu_tony
Posted
Imi poti zice mai exact cum pot sa comand..prin ei?

iti faci cont pe Comenzi USA | Farataxe.com , iar dupacea cand cumper bagi adresa de pe site-ul lor si numele tau , daca cumperi un telefon sau ceva pana in 1kg te costa 15$ transport-ul , plus curier-ul in tara vro 15lei . Colet-ul iti vine acasa si nu se plateste vama . Cel putin asa se spune pe site , sa vedem cand il primesc daca sunt chiar seriosi sau nu .

Posted

Am primit pachetul dupa 2 saptamanii ! totul este ok , nici nu a fost desfacut , cum a fost trimis de cel in Usa la depozit asa l-am primit , doar ce au ambalat ei iar pachet-ul ! Sunt foarte ok , sa ii vedem cum se poarta pe viitor

Posted
Am primit pachetul dupa 2 saptamanii ! totul este ok , nici nu a fost desfacut , cum a fost trimis de cel in Usa la depozit asa l-am primit , doar ce au ambalat ei iar pachet-ul ! Sunt foarte ok , sa ii vedem cum se poarta pe viitor

ce ai comandat si cat ai platit "taxa" la ei?

Posted
practic da .. 24% :))) , eu am comandat de pe ebay din china si nu am platit vama :)) nu mi-o cerut tipu bani.. oricum comando o fost mica 15$ x 3 colete :))

Daca-ti vine bifat "gift" pe colet nu platesti nimic

Posted
Unde ai vazut in tara 4s la 800 ron nou? :) Ma gandesc ca nou ti-ai cumparat..

Nu este nou , dar arata impecabil nu are nici cea mai mica zgarietura

Daca-ti vine bifat "gift" pe colet nu platesti nimic

Nu scapi de vama daca e bifat ca Gift ! Tot iti cere factura la Vama