B7ackAnge7z Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Se pare c? una din ultimele fapte demne de laud? ale companiei Google a fost trecut? cu vederea de c?tre comunitatea RST ?i nu mi se pare corect. Deci, intra?i ?i v? minuna?i — App Engine suport? PHP ?i e disponibil pentru to?i doritorii! Da, cu ceva restric?ii ?i înc? în stadie beta, dar nu e r?u, mai ales c? deja po?i instala Wordpress.Înc? o dovad? clar? c?, dac? nu se duce Mohamed la munte, vine muntele la Mahomed. Quote
Birkoff Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 apropo de app engine, a testat cineva hostul in cloud oferit de google? https://cloud.google.com/ Quote
eusimplu Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 (edited) Sunt o gramada de chestii de misto aparute care sunt trecute cu vederea. De la editoare web pana aplicatii in cloud pentru developeri...Si nu stiu, app engine nu mi se pare cine stie ce. Edited November 1, 2013 by eusimplu Quote
B7ackAnge7z Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 Si nu stiu, app engine nu mi se pare cine stie ce.P?cat. Resursele gratuite oferite acolo î?i ajung pentru multe chestii interesante, iar pre?urile nu mu?c? a?a tare. Plus, accesul la API-ul Google ?i micile bonusuri fac ca App Engine s? devin? un candidat perfect pentru unele proiecte sau teste. Quote