th3me Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Salut, momentan lucrez la un pic proiect, adica mia fost dat pentru acasa sa facem ceva un website si am decis deja sa continui acest proiect. Este vorba despre un website cu video haioase, momentan website are nu prea multe video dar saptamana aceasta va fi cam peste 50 de videos. Vreau sa zic ca video for fi colectate de pe youtube,facebook cu copyright. Vreau o parere despre acest website si daca ar fi o ideeie buna.Adresa este : FunnyAreYou | More Fun Are Here!Parerile pozitive si negative sunt apreciate. ( Scuzati de gramatica, am cam uitat romana ) Quote
euintreb Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Este tare site-ul si acel pop-up la video-uri imi place, ar fi fost tare sa aiba si youtube ceva de genusucces cu el Quote
Nytro Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Headerul e naspa (logo)Footerul e prea mare si gol.Nu ai <title>E Wordpress. Quote
sadik Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) much fun! such hilarious! on: nu ma impresioneaza si nu are nimic original. cu ce contribui TU mai exact? Edited November 15, 2013 by sadik Quote