Tumbler Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 (edited) Articolul/eBook-ul intreg se poate gasi aici Get 15000 views every day | BayPoints+++ metoda am cumparat-o acum 2 minute deci sper sa va ajute La inregistrare folositi codul promotional: cloudsigmaVIPgold pentru niste extra cash EDIT: Nu folositi @yahoo.com la inregistrare Edited November 17, 2013 by Tumbler Quote
sandabot Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Mersi pentru initiativa dar :Din experienta personala , chiar si cu cont premium , hitleap nu converteste nici 30% din vizualizarile de pe hartie la un videoclip pe youtube , nu stiu cum se comporta fata de website-uri insa .Asta fiind ceva timp in urma , insa daca vreti sa faceti ceva de calitate luati-va premium cu 7 euro ca sa puteti schimba sursa de trafic in orice keyword vreti , rankand acel website/videoclip pe keywordul ales .https://www.google.com/#q=<keyword aici> Quote
bahaosistu Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 am avut eu premium.... pt youtube nu e bun deloc... face doar cateva vizualizari si pana la urma ti le sterge youtubeu Quote