VinnieAlonzo Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 (edited) Salut si bine v-am gasit. Ma numesc Calin, am 21, sunt din Deva , Judetu Hunedoara la facultate sunt la Cluj la FSEGA (Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor) anul 2 se pare ca. De mic sunt pasionat de IT si tot ce tine de aceasta stiinta sa o numesc asa si doresc sa aprofundez cunostintele pe care le am pana in momentul de fata. Ce am de spus despre mine ii doar faptul ca sunt de treaba pana la un anume punct si tratez lumea cu respect daca si eu sunt tratat cu respect. Restul detaliilor despre mine le veti afla in timp.O zi buna! Edited November 19, 2013 by VinnieAlonzo Quote
daatdraqq Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 off: "v-eti"? Ai emotii ?on: Salut . Quote
VinnieAlonzo Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 off: "v-eti"? Ai emotii ?on: Salut .Am modificat. Scuze pentru faza, nu mi-am dat seama. Cred ca pana la urma or fost emotiile de vina. Quote
VinnieAlonzo Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 Cine ?Tastatura mea o zis buna. Asta se intampla cand te grabesti. My keyboard is trolling me hardstyle. Quote
vipul666 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Salut Calin.Sincer , mie mi se pare aiurea faza asta cu ''sunt la scoala bla bla bla, stiu sa fac de mancare'' adica iti povestesti viata, nu cred ca intereseaza pe nimeni ca eu lucrez la bar sau ca tu esti la scoala.. doar nu vii aici sa-ti cauti ''perechea sa te insori''Mai mult cred ca ne-ar interesa ce ce cunostinte ai..You are Welcome. Quote