Jump to content
greendoom

Dati-mi voie sa ma prezint ,

Recommended Posts

Posted

Buna seara Romanian Security Team , dupa o pauza de aproape 6 luni revin in lumea virtuala cu multa ambitie si putere de lucru , sa va spun cate ceva despre mine.

Am 16 ani locuiesc in Dr Tr Severin , am activat pe internet cu nickname-ul Gandalf , jucand MMorpg ( mu online ) timp de cativa ani insa majoritatea serverelor stabile , cu un istoric placut s-au destramat lasand in urma servere de duzina , care se inchid si se deschid de cateva ori pe luna cu alt DB , cu owneri care nu au bani nici sa plateasca host'ul. Astfel m-am apucat de Dota2 si am jucat pana acum o jum de an cand mi-am dat seama ca sunt pasionat defapt de programare si design , din acest motiv am venit pe forumul vostru , unde nu mi-a luat mult timp sa inteleg ca sunteti o echipa cu adevarat si sunteti deschisi sa ii invatati si pe altii ce stiti si voi.

Sper sa ma integrez cat mai repede si sa ne distram impreuna , o seara cat mai placuta va doresc , la revedere.

Posted

Multumesc la toti de urari

# simplu am vrut sa scriu mai multe despre mine , imi pare rau daca ai inteles gresit , am scris deunde si pana unde mi-am dat seama ca sunt pasionat de it..

##yo multumesc pentru link