dirtycash Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Sursa: Hacking Gmail accounts with password reset system vulnerability | The Hacker News - Security Blog Quote
mah_one Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Sa vedem cum raspund si la mine, ca am si eu ceva tare tot pe tema asta. Quote
mah_one Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 (edited) Imi cer scuze de double post, dar uitati ce mi-au raspuns la o chestie asemanatoare:Am zis asemanatoare, fiindca este nevoie de un simplu click pe ceva ce foarte multi oricum dau si nici nu banuiesc ce se ascunde.Hello,Thanks for your report. There's no good way to fix this, unfortunately, due to how the browsers .........................Aleksandr Dobkin, Information Security EngineeringNu pot sa arat ce e la ........, fiindca va puteti da seama ce am facut.Se pot fura conturi pe google, yahoo, etc. Este nevoie de user interaction, necesita un simplu click, ca apoi sa va faca sa credeti ca trebuie sa bagati user si parola de la site-ul respectiv.Pe iphone e si mai urata faza, fiindca te face sa crezi ca trebuie user si parola de la apple si nu de la google sau yahoo. Edited November 24, 2013 by mah_one Quote
Active Members dancezar Posted November 24, 2013 Active Members Report Posted November 24, 2013 Imi cer scuze de double post, dar uitati ce mi-au raspuns la o chestie asemanatoare:Am zis asemanatoare, fiindca este nevoie de un simplu click pe ceva ce foarte multi oricum dau si nici nu banuiesc ce se ascunde.Nu pot sa arat ce e la ........, fiindca va puteti da seama ce am facut.Se pot fura conturi pe google, yahoo, etc. Este nevoie de user interaction, necesita un simplu click, ca apoi sa va faca sa credeti ca trebuie sa bagati user si parola de la site-ul respectiv.Pe iphone e si mai urata faza, fiindca te face sa crezi ca trebuie user si parola de la apple si nu de la google sau yahoo.Pai depinde sunt unele persoane care au acelasi parola peste tot. Quote