Gotyc Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Cum ma ? Le spui: Sunteti vulnerabili si conturile pot fi compromise usor el imi raspunde:ADMIN 2: nu dai pace eu am fumat dinaste ... pa wtf? ))Dupa aia se plang la politie etc ca , le-au fost furate conturile.. daca eu voiam sa le zic ceva ... or ard in jargoane.. astia trebuie impuscati 1
Gotyc Posted November 26, 2013 Author Report Posted November 26, 2013 Nu.. o "mica" firma de hosting )
Kwelwild Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 "Te ea la misto?" Morcovare, cartea ta de Romana cred ca a avut vulnerabilitati.
Gotyc Posted November 26, 2013 Author Report Posted November 26, 2013 Pai eu i-am zis ca site-ul este vulnerabil etc.. daca nu are minte de ce sa`mi mai bat capu cu el.. Eu am vrut sa`i ajut spunandule unde pot fixa acel bug.. da IGNOR0:))Scuze.. dar am scris rapid in loc de i am pus e
malsploit Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Conteaza foarte mult atitudinea si tonul pe care il folosesti in conversatia ta cu respectivul. Probabil tipul e satul de copiii care il ameninta ca-i sparg server-ul sau ca-i dau foc la placa de retea. Fa-i un raport frumos in care sa-i expui vulnerabilitatea respectiva si o sa vezi cate se vor schimba! Edited November 26, 2013 by hate.me
aelius Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Am mutat threadul la cosul de gunoi si l-am inchis, sper ca nu va suparati ...Merci ;-)