Whai_Nooa Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Salut. Se pare ca am luat un "virus RAT". Cum pot scapa de el? Nu pot sa folosesc Task Manager.. Quote
bodostyle Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ai incercat sa il scoti din priza si sa il conectezi inapoi ? Quote
CristianRoflmao Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Run->msconfig->startup localizezi virusul si-l scoti de la startupBagi antivirus si dai dracului o scanare si scapi de el.. Quote
LichValue Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ai ceva procese ciudate?Trebuie sa ne dam seama ce RAT ai luat, sau stai, o sa fac o incercare aici: VRAJITOARE | Vrajitoare, ghicitoare, clarvazatori, farmece, vraji, descantece, magie alba, magie neagra Quote
Whai_Nooa Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 (edited) Am intrat la setarile StartUp si am gasit astea, nu prea imi dau seama care ar putea sa fie.. presupun ca unul din cele fara nume..? Edited December 22, 2013 by Whai_Nooa Quote
vipul666 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ai ceva procese ciudate?Trebuie sa ne dam seama ce RAT ai luat, sau stai, o sa fac o incercare aici: VRAJITOARE | Vrajitoare, ghicitoare, clarvazatori, farmece, vraji, descantece, magie alba, magie neagraCe mistocari sunteti voi, vai vai ce va mai place, dar nu va ganditi ca si voi ati fost la fel @Whai_Nooa : Intra in Run->msconfig->startup si vezi acolo ce e suspect , deselectezi ceea ce ti se pare suspect iar apoi descarci MalawareBytes faci update , dai restart la pc si intri in safe mode si ii dai un scan in safe mode.. stergi ce gaseste si apoi restart.Iar pentru a debloca Task Manager, Start: Run -> gpedit.msc -> Group Policy settings window - > User Configuration -> Administrative Templates -> System - > Ctrl+Alt+Delete options - > Remove Task Manager -> si acolo o sa-ti apara Enable Disable..Hai bafta Quote
Whai_Nooa Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 (edited) Multumesc tuturor.// Am rezolvat. Edited December 22, 2013 by Whai_Nooa Quote